GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ζώα στην Αιτωλοακαρνία

«Επαγγελματικές» ήταν οι ζωοκλοπές που διέπραττε μια τετραμελής σπείρα η οποία είχε γίνει εφιάλτης για τους κτηνοτρόφους στην Αιτωλο...


«Επαγγελματικές» ήταν οι ζωοκλοπές που διέπραττε μια τετραμελής σπείρα η οποία είχε γίνει εφιάλτης για τους κτηνοτρόφους στην Αιτωλοακαρνανία! Το τελευταίο εξάμηνο, οι δράστες είχαν διαπράξει τουλάχιστον 18 κλοπές και είχαν αρπάξει περισσότερες από 300 κότες και 50 κουνέλια!
Η συστηματική έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Γαβαλούς οδήγησε στην εξιχνίαση οκτώ ζωοκλοπές που είχαν γίνει σε αποθήκες, άλλες δέκα σε περιφραγμένα αγροκτήματα και μια σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τις οποίες οι ζωοκλέφτες είχαν αρπάξει συνολικά επτά πρόβατα, 310 κότες, 55 κουνέλια, αλλά και ποσότητες κρασιού και κρέατος, καθώς και πολλά εργαλεία και οικιακά σκεύη!
Από τις ζωοκλοπές, 14 είχαν γίνει στη Ματαράγκα, τρεις στη Γραμματικού και από μια στα Σιταράλωνα και τη Γαβαλού. Οι τέσσερις Έλληνες, τρεις άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 63, 44, 41 και 70 χρόνων που, όπως αποδείχθηκε, μεταπουλούσαν τα κλεμμένα ζώα σε κρεοπωλεία του Αγρινίου και του Μεσολογγίου δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ ερευνάται αν κρύβονται πίσω και από άλλες ζωοκλοπές.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση