GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προεδρικά σκάνδαλα, η καυτή συνέχεια…

Ο άτακτος αμερικανός πρόεδρος έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο για τα ξενοκοιτάγματά του, αυτή τη φορά με την καλλονή ηθοποιό Ελίζ...

Ο άτακτος αμερικανός πρόεδρος έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο για τα ξενοκοιτάγματά του, αυτή τη φορά με την καλλονή ηθοποιό Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, αν πιστέψουμε τουλάχιστον τις πρόσφατες αποκαλύψεις του πρώην της, Tom Sizemore.

Ο γνωστός ηθοποιός έφερε λοιπόν τα πάνω-κάτω στη συζυγική γαλήνη του πρώην προέδρου όταν διηγήθηκε πριν από λίγες μέρες μια συναρπαστική ιστορία: πώς βοήθησε τον πλανητάρχη να προσεγγίσει τη Χάρλεϊ και να ερωτοτροπήσουν μέσα στον Λευκό Οίκο!

Σε ηχογράφηση του Ιανουαρίου ακούμε τον Sizemore να περιγράφει με σκανδαλιστικές λεπτομέρειες το ειδύλλιο και τον δικό του ρόλο σε αυτό. Ο ηθοποιός του «Στρατιώτη Ράιαν» είχε παραβρεθεί στον Λευκό Οίκο το 2008 για μια ιδιωτική προβολή του «Saving Private Ryan» για τα προεδρικά μάτια και μόνο, όταν ο Κλίντον τον ρώτησε λέει χωρίς περιστροφές:

«Μπήκαμε μέσα και ξαφνικά ο Κλίντον, στη δεύτερη τότε θητεία του στην προεδρία, με ρώτησε νέτα-σκέτα: “Έβγαινες με τη Λιζ Χάρλεϊ για 4 χρόνια; Συνεχίζεις να τη βλέπεις ακόμα;”». Κι όταν ο Sizemore επιβεβαίωσε πώς ήταν πράγματι κάποτε ζευγάρι με την εκπληκτική Χάρλεϊ αλλά πλέον είχαν χωρίσει, ο πρόεδρος του ζήτησε το τηλέφωνό της!


(Στις φωτογραφίες, ο Μπιλ Κλίντον και η Λιζ Χάρλεϊ σε ρωσικό φιλανθρωπικό χορό τον Νοέμβριο του 2005)

Εμβρόντητος από την προεδρική… ευθύτητα, ο ηθοποιός δίστασε προς στιγμήν να του αποκαλύψει το μαγικό νούμερο, μόνο για να εισπράξει -σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ηθοποιού- την προεδρική μήνη: «Δώσ” το μου! [ακολουθούν κάτι «γαλλικά»] Είμαι ο επικεφαλής των ΗΠΑ! Η κουβέντα σταματά εδώ. Δώσ” μου το καταραμένο νούμερο!».

Ο Sizemore, μην έχοντας προφανώς άλλη επιλογή, έβγαλε το τηλέφωνό του και κάλεσε την πρώην, με τον Κλίντον να του αρπάζει τη συσκευή από τα χέρια και να λέει: «Άκου, Ελίζαμπεθ, είμαι ο πρόεδρος», ανακαλεί ο ηθοποιός, «δεν έχω καθόλου χρόνο γι” αυτές τις βλακείες. Κρατώ τον κόσμο ασφαλή από πυρηνικό πόλεμο όλη την ώρα. Στέλνω ένα αεροπλάνο να σε πάρει σε τρεις ώρες. Προλαβαίνεις;»…

Λίγες ώρες αργότερα, η Λιζ βρισκόταν στο νούμερο 1600 της Λεωφόρου Πενσιλβάνια, στα άδυτα του Λευκού Οίκου δηλαδή! Και καθώς εξαφανιζόταν στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του με τη Λιζ στο πλευρό του, ο Κλίντον γυρνά και λέει στον Sizemore: «Στο χρωστάω αυτό». Και σύμφωνα με τον ηθοποιό, η σύζυγος Χίλαρι κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο, αφού το ζευγάρι διατηρούσε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες στο προεδρικό μέγαρο των ΗΠΑ.

Όσο για το τι τελικά συνέβη με την προεδρική συνάντηση, ο Sizemore δηλώνει στο ηχητικό ντοκουμέντο: «Εσείς τι νομίζετε; Η Χάρλεϊ παρέμεινε εκεί για 4 μέρες. Το έκαναν εκείνη τη νύχτα», με τον ηθοποιό να ισχυρίζεται ότι ο παράνομος δεσμός κράτησε για περισσότερο από έναν χρόνο. Και όλα ξεκίνησαν με τον Κλίντον να την ξεναγεί προσωπικά στα άδυτα του Λευκού Οίκου, όταν όλως τυχαίως η ξενάγηση τους έφερε στην Κρεβατοκάμαρα του Λίνκολν…

Η Χάρλεϊ αρνείται φυσικά το όλο γεγονός και με οργισμένο tweet της απειλεί τώρα με μηνύσεις.

Ludicrously silly stories about me & Bill Clinton. Totally untrue. In the hands of my lawyers. Yawn.

— Elizabeth Hurley (@ElizabethHurley) February 5, 2014

Αν και παλιότερα είχε εξομολογηθεί την έλξη που της ασκούσαν ανέκαθεν οι ισχυροί άντρες και ιδιαίτερα ο αμερικανός πρόεδρος: «Οι πανίσχυροι ηγέτες μπορούν να γίνουν πολύ σέξι. Λατρεύω τον Μπιλ Κλίντον. Ξέρετε, άτακτος αλλά καλός, και με πολύ αισθησιακή φωνή», είχε εμπιστευθεί σε συνέντευξή της.

Ο Sizemore, μετά τον σάλο και τις απειλές για μηνύσεις, υποστηρίζει πια ότι δεν θυμάται να τα είπε ποτέ αυτά, παρά το ηχητικό ντοκουμέντο! Αν και σήμερα δήλωσε ότι όλα γεννήθηκαν από τη νοσηρή φαντασία ενός ανθρώπου με σοβαρό πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά.

Όσο για τον Μπιλ Κλίντον, διά της εκπροσώπου του Julia Payne, επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους είχαν συναντηθεί στο παρελθόν και πέρασαν «ωραίες στιγμές», σημειώνοντας ωστόσο με νόημα ότι στη συνάντηση του 2001 στη Σάντα Μόνικα ήταν παρόντες και πολλοί ακόμα…

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση