GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεθνής Μαραθώνιος για άτομα με κινητικά προβλήματα

Τρέξτε και εσείς στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου και βοηθήστε προκειμένου να βελτ...


Τρέξτε και εσείς στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου και βοηθήστε προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή των ατόμων με κινητικά προβλήματα.
Στόχος του συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ», είναι να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό για την αγορά ενός χειρήλατου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση ωφελούμενων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης που έχει δημιουργηθεί από το Σύλλογο.
Με το χειρήλατο (handbike) βελτιώνεται η φυσική κατάσταση και γυμνάζεται ο άνω κορμός, οι μετακινήσεις γίνονται σε μικρότερο χρόνο, επιτρέπεται η επίσκεψη σε μη προσπελάσιμα μέρη με τη χρήση αναπηρικού αμαξιδίου, τονώνεται η αυτοπεποίθηση, εντείνεται η κοινωνικοποίηση του ατόμου και βελτιώνεται η αυτονομία.
Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής στο www.perpato.gr ή να επικοινωνήσουν στα τηλ:2531036909 και 6944273770 ή να εγγραφούν αυτοπροσώπως στο γραφείο του Συλλόγου Τέρμα Λ. Δημοκρατίας, 69100 Κομοτηνή.
Η αίτηση θα πρέπει να συμπληρωθεί έως τις 19 Μαρτίου.
Κόστος εγγραφής/άτομο με την ομάδα του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ»:
Μαραθώνιος 42 χλμ: 30 ευρώ
Αγώνας Δρόμου Υγείας 10 χλμ: 15 ευρώ
Αγώνας Δρόμου Υγείας 5 χλμ: 15 ευρώ
Το κόστος εγγραφής με την ομάδα του ΠΕΡΠΑΤΩ είναι το ίδιο χρηματικά με την εγγραφή στον Μαραθώνιο. Η προσπάθεια του Συλλόγου θα ενισχυθεί οικονομικά από μέρος των συνολικών συμμετοχών της Ομάδας μας.
Τρόποι Πληρωμής Αντίτιμου Συμμετοχής
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΠΑΤΩ
ΑΡ. ΛΟΓ. :5357-069100-965
IBAN: GR34 0172 3570 0053 5706 9100 965
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση