GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αρκετές απουσίες ο ΠΑΟ κόντρα στην Καλλονή

Αν και δεν είναι ακόμα έτοιμος 100%, ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με την Καλλονή σ...


Αν και δεν είναι ακόμα έτοιμος 100%, ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με την Καλλονή στη Λεωφόρο.
Ο Κροάτης κρίθηκε σκόπιμο να συμπεριληφθεί στους «εκλεκτούς» -λόγω και της απουσίας του τιμωρημένου Μπεργκ- και μένει να φανεί αν ο Γιάννης Αναστασίου θα του δώσει φανέλα βασικού ή θα μείνει στον πάγκο. Άλλωστε, στόχος των «πράσινων» είναι να μπει στο… κλίμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προκειμένου να είναι «κομπλέ» για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα κριθούν τα πάντα.
Οι Λαγός και Μπαϊράμι έκαναν εκ νέου ατομικό πρόγραμμα σήμερα, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και φυσιολογικά αποκλείστηκαν. Εκτός έμεινε και ο Νάνο (ο Χουχούμης θα πάρει λογικά τη θέση του), καθώς ο τεχνικός του τριφυλλιού θέλησε να του δώσει ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Επιστρέφει στην αποστολή ο Ρισβάνης που εξέτισε και δίνει μια επιπλέον λύση, ενώ δεν θα αγωνιστεί ο Τριανταφυλλόπουλος, στον οποίο ο Αναστασίου προσφέρει εξίσου επιπλέον μέρες ξεκούρασης.
Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Γιαννιτσάνη, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση