GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισιόδοξος για τη συνέχεια είναι ο Φέτελ

Την άποψη ότι με βάση την απόδοση της Red Bull στο εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Αυστραλίας – στο οποίο ήταν.....



Την άποψη ότι με βάση την απόδοση της Red Bull στο εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Αυστραλίας – στο οποίο ήταν... περισσότερο ανταγωνιστικοί από όσο περίμεναν- οι «κόκκινοι ταύροι» μπορούν να διεκδικήσουν βαθμούς στο γκραν πρι της Μαλαισίας εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε ωστόσο στο δύσκολο έργο που έχουν στην Κουάλα Λαμπούρ, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

«Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε, αλλά είναι ενθαρρυντικό ότι ο ρυθμός μας ήταν καλύτερος από ότι περιμέναμε στην Αυστραλία. Το επόμενο γκραν πρι είναι στην Κουάλα Λαμπούρ, μία πόλη που μου αρέσει πολύ. Όσον αφορά στην πίστα, υπάρχουν δύο ευκαιρίες για προσπέραση, όπου και οι δύο είναι μετά από μεγάλες ευθείες. Ωστόσο, πέρα από την πίστα έχεις να διαχειριστείς και τη ζέστη. Μπορεί να οδηγείς με την υγρασία να είναι περισσότερο από 90% με τις καταιγίδες να μην είναι ασυνήθιστες».
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση