GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλάθα: Έχει πολλές λύσεις ο Ολυμπιακός

Έτοιμη να δώσει τη μάχη της απέναντι στον Ολυμπιακό παρά τα αγωνιστικά της προβλήματα και χωρίς να εφησυχάζει από εκείνα των...

Έτοιμη να δώσει τη μάχη της απέναντι στον Ολυμπιακό παρά τα αγωνιστικά της προβλήματα και χωρίς να εφησυχάζει από εκείνα των αντιπάλων είναι η Ουνικάχα, όπως δήλωσε ο Ζοάν Πλάθα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του μεγάλου αγώνα της Πέμπτης στη Μάλαγα.

«Ξέρουμε πως έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Μην ξεχνάμε πως παίζουμε με μια ομάδα που πήρε δύο συνεχείς σεζόν τον τίτλο στην Ευρωλίγκα. Πρόκειται για πολύ σπουδαίο επίτευγμα. Όμως είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Πρόκειται για μία αναμέτρηση πιο σημαντική από εκείνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, καθώς αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους».

«Βάσει της πορείας μας αποκτήσαμε το δικαίωμα να ελπίζουμε στην πρόκριση στα προημιτελικά και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Αν δεν το πετύχουμε, θα είναι γιατί οι άλλοι θα είναι καλύτεροι από μας. Είναι σημαντικό για μας να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Θέλουμε σε κάθε περίπτωση να χαρίσουμε στο κοινό μας μια μεγάλη νίκη», δήλωσε ο τεχνικός των Ανδαλουσιανών.

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα των δύο ομάδων, είπε: «Ο Νικ (Κέινερ-Μέντλεϊ) είναι απίθανο να παίξει. Έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με τους διαθέσιμους παίκτες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση και το πάθος που δείχνουν οι παίκτες μου».

«Πρέπει να παλέψουμε τόσο, ώστε το βράδυ της Πέμπτης να πάμε για ύπνο ξέροντας πως έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Ο Ολυμπιακός έχει κι αυτός απουσίες, αλλά διαθέτει πολλές λύσεις και 2-3 από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Ο Σπανούλης διαθέτει πολύ ταλέντο για να κάνει όσα έκανε και στις προηγούμενες αναμετρήσεις με την ομάδα μας φέτος».

Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Η νέα προσπάθεια αποσταθεροποίησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ουσιαστικά τους ενδυναμώνει γιατί δείχνει στους πολίτες ότι κάποιοι τους φοβούνται και προσπαθούν με αθέμιτα μέσα να τους αποδυναμώσουν.

    Αλλά ακόμα κι αν φύγουν ψηφοφόροι αυτοί θα μετακινηθούν δεξιότερα προς την Χ.Α ή την Ελλ. Αυγή και δεν πρόκειται να γυρίσουν στην αντιφιλελεύθερη και φορομπηχτική ΝΔ-ΕΛΙΑ ή στο θνησιγενές κόμμα Ένωση για τη Πατρίδα. Τέτοιες παλαιοκομματικές πρακτικές στέλνουν κι άλλους ψηφοφόρους στους ΑΝΕΛ ( από τους αναποφάσιστους ) και στη Χ.Α.

    Στελέχη η καταρρεύουσα δημοσκοπικά κυβέρνηση της ΝΔ-ΕΛΙΑΣ και του άνευρου, χωρίς ξεκάθαρες θέσεις για τους βαρείς φόρους και χαράτσια στην ακίνητη περιουσία και στα εισοδήματα, υποστηλώματός της Ποταμιού,μπορεί να παίρνουν, ψηφοφόρους δεν θα βρουν στις κάλπες, εκτός από βολεμένους και κομματόσκυλα και ανόητους,"πρόβατα" που ενημερώνονται από τα διαπλεκόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση