GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών

Συλλήψεις στην περιοχή του Έβρου για προώθηση 24 μη νόμιμων μεταναστών Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις υπηκόοι Συρίας ηλι...

Συλλήψεις στην περιοχή του Έβρου για προώθηση 24 μη νόμιμων μεταναστών

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις υπηκόοι Συρίας ηλικίας 20, 26, 26 και 29 ετών μετέφεραν με βάρκα, από την Τουρκία στη χώρα μας μέσω του Έβρου 24 μη νόμιμους μετανάστες (14 υπηκόους Συρίας και 10 υπηκόους Αφγανιστάν), τους οποίους στη συνέχεια παρέλαβε 35χρονος Τούρκος υπήκοος και τους επιβίβασε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, προκειμένου να τους προωθήσει στην ενδοχώρα.

Οι πέντε αλλοδαποί συνελήφθησαν στη διάρκεια επιχείρησης ειδικών ομάδων καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, που οργανώθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της Υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση κατασχέθηκαν το φορτηγό, μία πλαστική βάρκα και χρηματικό ποσό 1.400 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση