GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όταν θέλει ο Ολυμπιακός, μπορεί»

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός όταν χρειάζεται κάποια παιχνίδια μπορεί να τα πάρει εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μπ...


Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός όταν χρειάζεται κάποια παιχνίδια μπορεί να τα πάρει εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Παράλληλα, ο άλλοτε προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε και για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ λέγοντας ότι ο «Δικέφαλος» θα αγωνιστεί με αμυντική προσέγγιση στο παιχνίδι.
Τέλος, αναφέρθηκε και στη στρατηγική που περιμένει από τους Πειραιώτες τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι προσεκτικός και οι παίκτες του να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα. Κλείνοντας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που έχει κάνει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για ποιον Ολυμπιακό θέλει να δει
«Πιστεύω ότι τα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτός του πρώτου εξαμήνου. Νομίζω ότι έχει κάνει μια καλή προσπάθεια γενικά. Είναι δυο παιχνίδια που είναι ντέρμπι και πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί καλύτερος. Έχει δείξει ότι όταν το θέλει τα παιχνίδια τα παίρνει».
-Για τις κινήσεις του προπονητή
«Σίγουρα ο προπονητής είχε κάποια προβλήματα όπως Μαρκάνο και Σαβιόλα. Ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του τρικ για να «ξυπνήσει» τους παίκτες. Είτε ομιλία, είτε βίντεο για τα παιχνίδια».
-Για το πώς περιμένει τον ΠΑΟΚ
«Πιστεύω ότι θα παραταχθεί κλειστά στον αγωνιστικό χώρο, άλλα μπορεί και να πρεσάρει. Δεν το πιστεύω όμως. Μπορεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να αλλάξει την τακτική του ο Γεωργιάδης διότι δεν θα του βγει κάτι».
-Για τον Ολυμπιακό και τη στρατηγική του
«Πρέπει να είναι προσεκτικός για το πώς θα κινηθούν οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ. Πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να είναι συγκεντρωμένοι και να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα».

-Για τον Μίτσελ
«Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα. Έχει κάνει πολύ καλό ροτέισιον, για τους παίκτες που χρησιμοποιεί στα παιχνίδια. Έχει βάλει σε πολλά ματς, πολλά γκολ και αυτό δεν είναι εύκολο».
-Για το θέαμα που περιμένει
«Εύχομαι να είναι καλά παιχνίδια. Σίγουρα το αυριανό θα είναι πιο κλειστό σε σχέση με το δεύτερο».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση