GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία ζητά ο Μπαν Κι-μουν

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν κάλεσε όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές στην κρίση της Ουκρανίας να «επιδείξουν τη μέγιστη δ...


Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν κάλεσε όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές στην κρίση της Ουκρανίας να «επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή αυτοσυγκράτηση» και να ξεκινήσουν διάλογο για τη μείωση της έντασης.
Ο Μπαν Κι –μουν χαρακτηρίζοντας «πολύ ανησυχητική» την έξαρση της βίας που αυξάνει τους κινδύνους στη χώρα, κάλεσε όλες τις πλευρές να προσπαθήσουν να διευκολύνουν μια ειρηνική επίλυση του προβλήματος σεβόμενοι το νόμο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών. «Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να υποστηρίξουν μια ειρηνική λύση στην τρέχουσα κρίση στην Ουκρανία» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΗΕ.
Η φιλοδυτική κυβέρνηση της Ουκρανίας κατήγγειλε χθες Σάββατο την «επιθετικότητα» της Ρωσίας μετά από σειρά ένοπλων επιθέσεων φιλορώσων ακτιβιστών σε πόλεις της ανατολικής Ουκρανίας όπου κατέλαβαν αστυνομικά και άλλα κυβερνητικά κτίρια.
ΠΗΓΗ: AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση