Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης συμμετείχε στην απεργιακή συγκέντρωση και έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η κοι...
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης συμμετείχε στην απεργιακή συγκέντρωση και έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η κοινωνία είναι αντιμέτωπη με μια ολέθρια πολιτική που καταστρέφει θέσεις εργασίας, κοινωνικούς πόρους και ανθρώπινες ζωές.
Είναι επίσης αντιμέτωπη με μια ξεδιάντροπη προεκλογική κοροϊδία που υποστηρίζει ότι τα Μνημόνια τελειώνουν, οι αγορές μας περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές και η κρίση είναι πίσω μας.
Η κοινωνία τους έχει καταλάβει. Δεν πρόκειται να την ξεγελάσουν. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν είναι να τους κλείσουμε εμείς τον δρόμο.
Στις εκλογές του Μαΐου η κοινωνία πρέπει να στείλει ένα μήνυμα ιστορικής ανατροπής, ξεκινώντας από την Αθήνα.
Δίνουμε αυτήν την μάχη και για την χαμένη τιμή της αυτοδιοίκησης, να απαλλαγεί από τις πολιτικές που εξαφανίζουν τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και στερούν υπηρεσίες για τους πολίτες».
Τρομοκράτες ……..
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι είναι ΟΙ τρομοκράτες στην Ελλάδα?
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!
ΚΑΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ……. Γιατί σίγουρα δεν μπορεί το Ελληνικό κράτος να βγαίνει και να πανηγυρίζει μετά από κάθε τρομοκρατική ενέργεια!!!
Και επί το λαΪκότερον Ο,ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…..ΕΝΑΣ ΚΑΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΕ Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ……..