GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Ο δήμαρχος Ηρακλείου κατά μικροπωλητών!

Ενώπιος ενωπίω με πλανόδιους μικροπωλητές στο κέντρο του Ηρακλείου βρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης. Ο Γιάννης Κουράκης το τελευταίο διά...


Ενώπιος ενωπίω με πλανόδιους μικροπωλητές στο κέντρο του Ηρακλείου βρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης. Ο Γιάννης Κουράκης το τελευταίο διάστημα είχε δεχτεί σωρεία παραπόνων και καταγγελιών από καταστηματάρχες για το παραεμπόριο.
Έτσι όταν πέρασε μπροστά από τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και είδε τους πλανόδιους πωλητές, δεν έχασε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για την άσχημη εικόνα που δημιουργείται για την πόλη και για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν μπορεί να δείξει ανοχή σε φαινόμενα παρανομίας.
Ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές
Οι χειροτέχνες αντέδρασαν και διαχώρισαν τους εαυτούς τους από τους υπόλοιπους μικροπωλητές, τονίζοντας στο δήμαρχο ότι έχουν, όπως ισχυρίστηκαν, άδεια από την Αντιπεριφέρεια Ηρακλείου, με τον κ. Κουράκη να απαντά ότι δεν τους επιτρέπεται να «κατασκηνώνουν» σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Γι” αυτό κλείστηκε ραντεβού του δημάρχου Ηρακλείου με τους χειροτέχνες για να βρεθεί η «χρυσή τομή».
Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση