GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με απουσίες αλλά και κίνητρο

Η παραμονή έχει εξασφαλιστεί, τα play offs είναι… άπιαστο όνειρο, αλλά στον Πανθρακικό ουδόλως αδιαφορούν για το ματς της Κυριακής μ...


Η παραμονή έχει εξασφαλιστεί, τα play offs είναι… άπιαστο όνειρο, αλλά στον Πανθρακικό ουδόλως αδιαφορούν για το ματς της Κυριακής με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ (19:00). Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα της Κομοτηνής θέλει να πάρει το μέγιστο για να τερματίσει στην έκτη θέση.
Εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου είναι οι τιμωρημένοι Λαδάκης, Μπεν Σαμπάτ και Ρομέου (είναι και τραυματίας) καθώς και οι τραυματίες Κουτσόπουλος, Κάσες, Ντιόγκο ενώ αποκλείστηκαν για λόγους τακτικής οι Χρήστου και Σέρεμετ.
Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μαμούτ, Χασομέρης, Ίγκορ, Μολίνα, Ζδράβος – Ρίζος, Τζάνης, Στόγιος, Τριανταφύλλου, Καθάριος, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Μακρυδημήτρης και Σαρακατσάνος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση