GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν αποκαλύφθηκε η δράση του Γερμανού «Μπαλτάκου» ο Βίλλυ Μπραντ παραιτήθηκε από τη θέση του!

Γράφει ο Μαγια. Γιατί χαίρεται η κυβέρνηση (των επιστατών) και χαμογελάει, πατέρα; Γιατί θριαμβολογούν τα κανάλια (οι γκεμπελ...



Γράφει ο Μαγια.

Γιατί χαίρεται η κυβέρνηση (των επιστατών) και χαμογελάει, πατέρα; Γιατί θριαμβολογούν τα κανάλια (οι γκεμπελίσκοι της Διαπλοκής) έτσι;
Γιατί σαν αυτή, παιδί μου, την ημέρα τη...
χρυσή βγήκαμε στις αγορές, στέρεψε το μαύρο δάκρυ κλείσανε πολλές πληγές, αψηλώσανε τα στάχυα κι ένα γύρω όλα τα βράχια
εγινήκαν ανθοβούνια και χρυσοπηγές.

Επίκαιρη διασκευή του ύμνου της 4ης Αυγούστου, αφιερωμένη εξαιρετικά στο Μαξίμου. Μπορεί ο Μπαλτάκος, να έφυγε, αλλά το πνεύμα του Μεταξά, παραμένει ατάραχο.

Τι μας θύμισε, με τη δήλωσή της, η Λούκα Κατσέλη; Πριν 40 χρόνια, τον Μάιο του 1974, ο Γερμανός Καγκελάριος Βίλλυ Μπραντ, παραιτήθηκε από τη θέση του, όταν οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας αποκάλυψαν ότι ο πιο στενός συνεργάτης του, πολιτικός σύμβουλος και γραμματέας Γκίντερ Γκιγιόμ, είχε συνομιλίες με τη Στάζι της Ανατολικής Γερμανίας!

Ιεροσυλία, βέβαια, η σύγκριση των δύο ανδρών, ωστόσο για τον Σαμαρά, ...προέχει ο...«άθλος» της «εξόδου στις αγορές». Το success story της νέας πολιτικής απάτης.
Αλήθεια, πώς γίνεται η Ελλάδα να έχει αποκλειστεί από τις αγορές το 2009 με δημόσιο χρέος 129% του ΑΕΠ (31/12/2009) και με ρυθμούς ύφεσης 2-3% ετησίως και σήμερα, ως δια μαγείας, να …εισέρχεται στις αγορές με δημόσιο χρέος 178% του ΑΕΠ (31/12/2013) και ρυθμούς ύφεσης 6-7% ετησίως;

Απλά, το παιχνίδι είναι στημένο. Πρόκειται για συναλλαγή, υπό τις ευλογίες του Βερολίνου, με χρηματοπιστωτικούς γύπες, δηλαδή, με αυτούς οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο.
Το μυστικό; Η «έξοδος» διέπεται από το Αγγλικό Δίκαιο, τουτέστιν, συντελείται υπό καθεστώς κατοχικού δανεισμού(!), που διασφαλίζει πλήρως τα κέρδη των «επενδυτών», τα οποία εκτιμώνται σε περισσότερα από 500 εκατ. ευρό.

Ιδού, το προεκλογικό «δώρο» που περίμεναν οι Σαμαράς και Βενιζέλος, για να «τσιμπήσουν» οι λωβοτομημένοι και λωτοφάγοι ότι, έσωσαν τη χώρα, την έβγαλαν από την κρίση και έχουν αποκτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών. Θα επιβαρυνθούν οι εξαθλιωμένοι με 500 εκατ. ευρό περίπου, για να κάνουν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος την ακριβότερη προεκλογική εκστρατεία όλων των εποχών.
Η περιβόητη επιστροφή στις αγορές, που γίνεται για να υποστυλωθεί η καταρρέουσα κυβέρνηση της μνημονιακής ανωμαλίας, δεν σημαίνει έξοδο από την κρίση. Δεν θα ελαφρύνει το πρόγραμμα λιτότητας, δεν θα αλλάξει η ζοφερή καθημερινότητα των πολιτών. Η Ελλάδα παραμένει σιδηροδέσμια στο Μνημόνιο.

Όλα τούτα πρέπει να τα έχουμε υπόψη μας, όσο ακούμε την κυβερνητική προπαγάνδα και τα παπαγαλάκια της να πανηγυρίζουν.

Σαμαράς και Βενιζέλος, προκειμένου να αποφύγουν την προδιαγεγραμμένη εκλογική συντριβή, εναποθέτουν τις λιγοστές ελπίδες τους στην προπαγάνδα των γκεμπελίσκων της Διαπλοκής, στην ολόπλευρη στήριξη των τραπεζιτών, οι οποίοι φοβούνται την κατάρρευσή τους πριν προλάβουν να εφαρμόσουν τις σκανδαλώδεις ρυθμίσεις για την ιδιωτικοποίηση των τραπεζών και βεβαίως το αυριανό επικοινωνιακό σόου με τη Μέρκελ, στην Αθήνα.

1 σχόλιο

  1. Άντε πρόβατο, μππεεεεεεε...

    3 μήνες πριν τις εκλογές σου πετάνε το Ποτάμι, ως δόλωμα για να κρατηθούν στην εξουσία με τις πλάτες κάποιων... Σου πέταξαν και το άλλο αγκίστρι, την Ελιά,να νομίσεις ότι άλλαξαν. Τυχαίο ; Όχι, ξέρουν σε ποιους απευθύνονται !

    2 μήνες πριν τις εκλογές μοιράζουν ευρώ, 3 ευρώ την ημέρα ανά οικογένεια. Ξέρουν ότι τα ψάρια και τα πρόβατα θα τσιμπήσουν πάλι, θα ξεγελαστούν και θα ψηφίσουν τα ίδια και τα ίδια σκ...., που μας χρεοκόπησαν με την πολιτική τους από το 1981 και μετά. Τυχαίο ; Όχι, ξέρουν σε τι ψηφοφόρους απευθύνονται. Θα πέσεις πάλι στη παγίδα, θα τους ψηφίσεις ( ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι και τη σάρα και τη μάρα και το κακό συναπάντημα των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών τους ) και στις 26 Μαϊου θα αρχίσει νέο "πήδημα" σε φόρους, χαράτσια ακόμα και στον αέρα και περικοπές. Τυχαίο ; Ξέρουν σε ποιους απευθύνονται. Ξέρουν ότι πολλοί είναι μαριονέτες των διαπλεκομένων.

    Και τώρα σου έριξαν το τελευταίο δόλωμα ( αν δεν τσίμπησες από τα άλλα ) Βγήκες στις αγορές με επιτόκιο 5% !!! Τρέχα, βόδι, να πανηγυρίσεις την επιτυχία που θα πληρώνουν τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου ! ΝΔ, Ελιά- Πασόκ, Ποτάμι δουλεύουν καλά για τους τοκογλύφους και τους κερδοσκόπους. Για σένα, για τα παιδιά σου, για τα εγγόνια υπάρχουν μισθοί και συντάξεις πείνας, ανεργία, μετανάστευση, γενόσημα Ινδίας, ελλιπής περίθαλψη και παιδεία, απολύσεις, εργασιακός Μεσαίωνας, περικοπές σε εφάπαξ, φόροι στα ακίνητα και στη περιουσία σου ( και μετά τις κάλπες θα σου φάνε και τις καταθέσεις ), μέχρι να τα ξεπουλήσεις όλα στο 5% των πολιτικών τζακιών που μας κυβερνά και στους ξένους. Τα παιδιά σου και τα εγγόνια θα είναι δουλοπάροικοι της Γερμανίας, γι'αυτό θέλουν δικούς "ευρωβολευτές" στις εκλογές, όχι κομμάτων που θα φωνάζουν και θα διεκδικούν.

    Το δίχτυ, το αγκίστρι και το δόλωμα είναι έτοιμα για να σε ξαναπιάσουν και να τους ξαναψηφίσεις, και μετά θα συνεχίσουν τον καθημερινό "βιασμό" σε μειώσεις μισθών, συντάξεων, με φόρους και χαράτσια, θα σου πάρουν και τα σώβρακα. Πρώτα θα τους ψηφίσεις ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι και Δημάρ ( ή τους υποψήφιους τους, επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους σε δήμους και περιφέρειες ) και μετά, όπως συνέβει και στις προηγούμενες εκλογές θα σε ξεπαστρέψουν, θα σε καθαρίσουν στεγνά για χατίρι των τοκογλύφων, κερδοσκόπων. Ραγιάδες μας θεωρούν, κορόιδα μας θεωρούν, βόδια μας θεωρούν.

    Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο, καμία ψήφος σε ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι, Δημάρ και σε υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες που στηρίζονται από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ελιά, Δράση και όλους όσους, άμεσα ή έμμεσα, συνετέλεσαν στην φτωχοποίηση του 85% των Ελλήνων. Άνεργοι,μισθωτοί, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, συνταξιούχοι, νέοι μαυρίστε τους στις κάλπες. Αποδείξτε ότι δεν είμαστε πιόνια τους, ότι δεν μπορούν τα πολιτικά τζάκια να μας δουλεύουν συνεχώς και να μας εκμεταλλεύονται. 4 χρόνια που υποφέρουμε, αυτοί συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια παντεσπάνι και να μην έχουν στερηθεί τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση