GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλαδική συγκέντρωση συνταξιούχων στις 19 Ιουνίου!

Με περιφερειακές συσκέψεις σε όλη τη χώρα και με άλλες δραστηριότητες, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις προετοιμάζου...



Με περιφερειακές συσκέψεις σε όλη τη χώρα και με άλλες δραστηριότητες, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις προετοιμάζουν την πανελλαδική συγκέντρωση που.
διοργανώνουν στις 19 Ιούνη στην Αθήνα, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, με κεντρικό σύνθημα «Οχι στη μείωση των συντάξεων».

Στην κινητοποίηση καλούν τα μέλη τους απ' όλη τη χώρα οι Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ - ΟΑΕΕ.
Οι συνταξιούχοι αντιδρούν στην περικοπή των επικουρικών συντάξεων, από την 1η Ιούλη, καθώς και στις νέες περικοπές στις κύριες συντάξεις που θα τεθούν σε εφαρμογή από την αρχή του επόμενου χρόνου.
Κάλεσμα να στηρίξουν την κινητοποίηση και να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο απευθύνει και ο πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ στην Φθιώτιδα Μιχάλης Γιαλαμούδης.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση