GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το βίντεο του δολοφόνου που σκότωσε εν ψυχρώ 6 άτομα επειδή «δεν ήταν αρεστός στις γυναίκες», Είχε προαναγγείλει το φονικό... [video]

"Τώρα θα πληρώσετε"... Προκαλεί σοκ το βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο ο μακελάρης της πανεπιστημιούπολης της πόλη...



"Τώρα θα πληρώσετε"...
Προκαλεί σοκ το βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο ο μακελάρης της πανεπιστημιούπολης της πόλης Σάντα Μπάρμπαρα στη Καλιφόρνια. Μία ημέρα μετά πυροβόλησε και σκότωσε έξι άτομα γιατί ήταν ακόμα παρθένος!
Ο νεαρός σύμφωνα με τις αρχές δεν ζει πλέον, καθώς μετά από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.
Ο Έλιοτ Ρόντζερ μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Αυτό είναι το τελευταίο μου βίντεο. Αύριο θα πάρει την εκδίκησή μου εναντίων των ανθρώπων. Εναντίων σας. Ζω τα τελευταία χρόνια την απόρριψη… Οι γυναίκες δεν δείχνουν ενδιαφέρον σε μένα. Είμαι 22 χρονών και είμαι ακόμα παρθένος. Δεν έχω καν φιλήσει κορίτσι. Αυτό είναι πολύ βασανιστικό.
Το κολέγιο είναι απόλαυση και ερωτικές σχέσεις, για μένα είναι μόνο μοναξιά. Δεν είναι σωστό. Δεν ξέρω γιατί δεν σας έλκω, αλλά θα σας τιμωρήσω όλες. Είμαι ο τέλειος άντρας, γιατί δεν με βλέπετε";
Ακούστε το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο:

1 σχόλιο

  1. Στις 25 Μαΐου, πριν ψηφίσω, θα σκεφτώ:

    1. Την εξαπάτησή μου, από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2012, ότι δήθεν θα διαπραγματεύονταν.

    2. Τη συνεχή μείωση του βιοτικού επιπέδου του λαού μου.

    3. Τη συνεχή μείωση μισθών, συντάξεων με παράλληλη αύξηση της φορολογίας.

    4. Την καταβαράθρωση των χτισμένων για δεκαετίες εργασιακών σχέσεων, κοινωνικού κράτους, δημόσιας υγείας, παιδείας, ασφάλισης.

    5. Τα χιλιάδες λουκέτα, απολύσεις, διαθεσιμότητες, την απόγνωση ενός ολόκληρου λαού.

    6. Το ξεπούλημα των πάντων στην άθλια εγχώρια διαπλοκή και στους ξένους τοκογλύφους τραπεζίτες.

    7. Τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μου, το 1,5 εκατομ. ανέργους, το 60% άνεργων νέων, που το 2014 εγκαταλείπουν τη χώρα, λες και είμαστε στα 1960!

    8. Ότι αν δεν ανατραπεί αυτή η πολιτική, θα βρισκόμαστε σε συνεχή λιτότητα για δεκαετίες (ως το 2050-2060!)

    Στις 25 Μαΐου, τιμωρώ και ρίχνω ΜΑΥΡΟ στους καταστροφείς της χώρας μου, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στα τσιράκια της διαπλοκής τύπου «Ποτάμι».

    Στις 25 Μαΐου, ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση