GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε ο διορισμός των δικαστικών αντιπροσώπων για τις εκλογές

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποστολής των διοριστηρίων εγγράφων για τις επικείμενες εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου 2014 στις Ει...



Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποστολής των διοριστηρίων εγγράφων για τις επικείμενες εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου 2014 στις Εισαγγελίες της χώρας, οι οποίες θα...
παραμείνουν ανοικτές και το Σαββατοκύριακο, προκειμένου οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να παραλάβουν τους διορισμούς τους.

Ήδη, από το μεσημέρι, ξεκίνησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η παραλαβή των διοριστηρίων των δικαστικών αντιπροσώπων η οποία και θα συνεχιστεί όλο το Σαββατοκύριακο (9 πμ έως 9 μμ).

2 σχόλια

  1. ΤΡΕΙΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
    Φωτογραφικά ντοκουμέντα σοκ με εκδότες και δημοσιογράφους να τα πιάνουν από τα κόμματα!..

    Λίστα με τα ποσά που πήραν εφημερίδες και site (καθώς και φωτογραφικό υλικό) από τα κόμματα για τις ευρωεκλογές θα δημοσιεύσει κυριακάτικη εφημερίδα.

    Η αποκάλυψη θα προκαλέσει πάταγο μια και εμφανίζονται τουλάχιστο δύο κόμματα να μοιράζουν ιλιγγιώδη ποσά που δεν φαίνονται πουθενά.

    Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα της συναλλαγής μια και οι καταθέσεις στις τράπεζες απαγορεύονται-αφήνουν πίσω τους τα ίχνη του εγκλήματος.

    Στις φωτογραφίες εμφανίζονται λοιπόν 3 εκδότες και δυο δημοσιογράφοι να βγαίνουν από συγκεκριμένα γραφεία με το υλικό του εγκλήματος...Το ένα γραφείο μάλιστα βρίσκεται εκεί που δεν θάπρεπε και είναι πιθανό η αποκάλυψη να ανατινάξει το σύμπαν μια και θα προκαλέσει σάλο και εκτός συνόρων. Μιλάμε για πολύ μπόχα...http://kourdistoportocali.com/post/35102/money

    ---------------------------------
    Καλά θα κάνετε να διαφυλάξετε τα ΝΌΜΙΜΑ αποτελέσματα ..{ΟΧΙ σαν την κυρία Σπυράκη που το έβαλε κάτω από το μαξιλάρι της τα ΑΙΣΧΑ παιγνίδια της Μεργκελ η δεν ξερω ποιου ; τώρα θέλει την ψήφο μας , να υπηρετήσει ΤΙ; τα προσωπικά της συμφέροντα;;} Μαυρίστε τους ΠΑΙΔΙΑ όλα τα κόμματα να διαφυλάξουν τα αποτελέσματα μην παρουσιάσουν σε κανένα σε κανένα ΕΞΕΛ μαγειρεμένα αποτελέσματα...να πληροφορηθεί όλος ο κόσμος και να είναι εν γρηγορήσει...με τα μάτια τους 14 το 2014..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάγωσε η κοινωνία με την κατάσχεση του κοινωνικού μερίσματος ενώ στην κυβέρνηση σήμανε συναγερμός.

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο οικονομικών αναφέρεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση περιπτώσεων κατάσχεσης του κοινωνικού μερίσματος από τράπεζες, τόσο ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, όσο και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, επικοινώνησαν με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και ζήτησαν να εφαρμοστεί ο νόμος...Μόνο που είναι πλέον πολύ αργά ..ΟΙ πάγιες εντολές ΈΧΟΥΝ ΔΟΘΕΊ και δεν είναι στο νομοσχέδιο..τι άλλο έχουν κάνει οι ΨΕΥΤΕΣ!!!


    Από στόμα σε στόμα κυκλοφορεί η φήμη ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα παίρνουν τα σπίτια του κόσμου για οφειλές 500 ευρώ.

    Οι πολίτες φέρνουν στην μνήμη τους τις χιλιάδες των συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν χωρίς να υπάρχει έλεος από το κράτος και ετοιμάζονται να αξιοπιήσουν το τελευταίο του όπλο: Tην ψήφο.

    Στα γραφεία των διαπλεκόμεων εκδοτών στα λογιστήρια των οποίων έχει σημάνει συναγερμός, η επικοινωνία με τους δημοσκόπους είναι τόσο συχνή που ούτε στην τουαλέτα δεν προλαβαίνουν να πάνε οι άνθρωποι.

    -Κύριε Γιώργο, αυτή τη στιγμή η ΝΔ είναι στο 9% μετά από αυτό που συνέβη με το κοινωνικό μέρισμα. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΨΕΦΤΩ ΔΗΜΟΚΡΤΑΤΕΣ

    Ο κόσμος δεν τους εμπιστεύεται φοβάται ότι θα του πάρουν το σπίτι για 500 ευρώ.

    ο πανίσχυρος επιχειρηματίας παρ΄ ολίγο να πέσει από την καρέκλα του στο άκουσμα όσων του έλεγε ο δημοσκόπος... 9% Ν.Δ και 2-3% η Ελια που συνθλίβεται στο ελαιοτριβείο του ΛΆΟΥ...και ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση