GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να μείνω στην Άρσεναλ»

Την πρόθεσή του να αλλάξει παραστάσεις και να παραμείνει στην Άρσεναλ για να αγωνιστεί με τη φανέλα της στην νέα αγωνιστική σεζόν εξ...


Την πρόθεσή του να αλλάξει παραστάσεις και να παραμείνει στην Άρσεναλ για να αγωνιστεί με τη φανέλα της στην νέα αγωνιστική σεζόν εξέφρασε ο Τζόελ Κάμπελ μιλώντας σε ιστοσελίδα της Κόστα Ρίκα.
Ακολουθεί μέρος της συνέντευξής του Τζόελ Κάμπελ σε ιστοσελίδα της Κόστα Ρίκα…
-τι συμβαίνει με εσένα και το μέλλον σου;
Δεν θα πω ότι δεν είμαι καλά στον Ολυμπιακό αλλά πραγματικά θέλω να αναζητήσω άλλους ορίζοντες. Να επιστρέψω στην ομάδα μου, την Άρσεναλ και να παίξω εκεί. Ελπίζω θα τα πάω καλά στο Μουντιάλ και να προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση στην προετοιμασία της Άρσεναλ και το ρόστερ της.

-είναι ξεκάθαρο ότι θα πας στην Άρσεναλ;
Φυσικά, αφού είναι η ομάδα μου. Έχω συμβόλαιο δύο ετών ακόμη και ήδη μου έχουν πει ότι θα συνομιλήσουμε μετά το τέλος του Μουντιάλ.
-πιστεύεις είναι στιγμή να αγωνιστείς στην Πρέμιερ Λιγκ;
Ναι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου.
-έφτασες στο αποκορύφωμα της φόρμας σου στον Ολυμπιακό;
«Δούλεψα πολύ σκληρά κάθε ημέρα, στην προσπάθεια να κάνω πολύ καλά παιχνίδια για να βελτιώσω την ποιότητα του ποδοσφαίρου μου. Ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο. Νιώθω ότι είμαι καλός στα περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού μου αλλά χρειάζεται κι άλλο δουλειά.

-τι σου έρχεται στο μυαλό όταν αναφέρεις τη λέξη Άρσεναλ

Μια πολύ μεγάλη ομάδα με την οποία θέλω να θριαμβεύσω.
Πηγή: sport-fm.gr

2 σχόλια

  1. Στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπάρχουν δυναμικά άτομα, ικανά να δώσουν μάχες στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως
    οι Βαλέρης Ιωάννης γιατρός, Γεωργαντά Ζωή της ΕΛΣΤΑΤ,
    ο γνωστός Ζουράρις Κώστας, Κόκκας Γ.της Άμεσης Δημοκρατίας, ο Κοντογιαννίδης Π,ο Μαριάς Νότης από την Κρήτη και ο έγκριτος εργατολόγος, γνωστός από τις πρωινές πολιτικές εκπομπές Ρωμανιάς Γιώργος.

    Στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα υπάρχουν 3 πολύ δυνατά και γνωστά ονόματα συνταγματολόγων, που μπορεί να είναι από τις πιο δυνατές φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Κατρούγκαλος Γιώργος, Νικολόπουλος Ηλίας και Χρυσόγονος Κώστας

    Βέβαια, πολύς κόσμος θέλοντας να δείξει την αποδοκιμασία του για το Λαϊκό και Σοσιαλιστικό κόμμα της Ευρώπης, που δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους και την τραγωδία στην Ελλάδα, στη πιο μετριοπαθή του μορφή θα ψηφίσει Σύριζα ή Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πολύ πιστεύουν ότι τα δεξιά ή κεντρώα ή αριστερά μορφώματα του 1 ή 1,5% δεν θα μπορέσουν να εκπροσωπηθούν στην Ευρωβουλή.

    Υπάρχει και ένα άλλο, που θέλει να δείξει την αποδοκιμασία του και στα κυβερνώντα πολιτικά κόμματα και στη πολιτική της Ε.Ε, που γιγαντώνεται από τα φορολογικά μέτρα ( χαράτσια Βενιζέλου, φόροι Στουρνάρα- Θεοχάρη ), που πιστεύει ότι μόνο αν ψηφίσει Χ.Α, θα ακουστεί η φωνή του για τιμωρία όσων έφεραν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και τα μνημόνια. Πόσο είναι αυτό το ποσοστό ; Στις δημοσκοπήσεις οι υποψήφιοι της Χ.Α πήραν τα μισά ποσοστά από αυτά που τους έδιναν. Αν ισχυροποιηθεί το ρεύμα, πιθανόν, η Χ.Α όχι μόνο να πιάσει διψήφιο νούμερο,αλλά να κινηθεί γύρω στο 12-15%, ανάλογα με την οργή του κόσμου...

    Το είπαμε κι άλλη φορά. Οι συγκυβερνώντες θα παρακαλάνε να ψηφιστούν από τους αγανακτισμένους και χρεοκοπημένους Έλληνες ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ παρά η Χ.Α.

    Γενικά ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει από τα ΜΜΕ τι "πρέπει" να ψηφίσει. Κι όσο βλέπει Βενιζέλο, Ποταμίσιο Θεοδωράκη, Άδ. Γεωργιάδη και μεγκαλοδημοσιογράφους να "πολεμούν" την Χρ. Αυγή, τόσο τους δημιουργεί την αίσθηση ότι "πρέπει να την ψηφίσουν" ως αντίδραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που η κυβέρνηση πήρε ψήφο ανοχής στις περιφέρειες ( όπως λένε υπουργοί και βουλευτές και ΜΜΕ ), ήρθε η ώρα να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

    Θα εισπράξει τα ληξιπρόθεσμα χρέη δισεκατομμυρίων ευρώ προς τις εφορίες γιατί πολλοί έχουν μεγάλες καταθέσεις στις τράπεζες και να χρωστάνε στην εφορία !Θα ψάξει, επιτέλους, να βρει το μαύρο χρήμα που υπάρχει στις αγροτικές και τουριστικές περιοχές, που δεν κόβονται αποδείξεις,ειδικά στους ξένους.

    Απολύσεις, διαθεσιμότητα, κλείσιμο δημοτικών επιχειρήσεων, ιδιωτικοποιήσεις όλων των δημόσιων οργανισμών τάχιστα, μείωση των κονδυλίων για σχολεία και νοσοκομεία που δεν είναι παραγωγικά, να πληρώνουν το γιατρό ή τα φάρμακα και τα σχολικά έξοδα όσοι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα άνω των 50.000 ευρώ και οικογενειακές καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ.

    Στη συνέχεια θα χτυπήσει τη μεγάλη φοροδιαφυγή στα ελεύθερα επαγγέλματα ( γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους,συμβολαιογράφους, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς κλπ . Ας ελέγχξει όσους έχουν τα 2 τελευταία χρόνια ραγδαία αύξηση των καταθέσεών τους, παρά τη κρίση, απόκτηση περιουσίας μέσα στο 2013-2014 , καθώς και έλεγχος των καταθέσεων ανέργων που κάνουν πχ ιδιαίτερα μαθήματα ( σε παιδιά Λυκείου- Γυμνασίου ή ξένων γλωσσών ) και εισπράττουν μαύρα χρήματα 30 έως 50 ευρώ την ώρα. Ήρθε η ώρα να ελέγξει τα οικονομικά των έργων που έγιναν από Δήμους και περιφέρειες.

    Όλοι όσοι έκαναν παράνομες αιτήσεις για κοινωνικό μέρισμα πρέπει να πληρώσουν μεγάλα πρόστιμα. Επίσης, να γίνει έλεγχος σε όσους πήραν επίδομα θέρμανσης με πλαστά ή εικονικά τιμολόγια ή στη θέση άλλων δικαιούχων. Να ελεγχθούν, επίσης, και οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ πως χρησιμοποιήθηκαν και που από τους δήμους και τις περιφέρειες. Μαχαίρι παντού από τη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Και ακολουθεί κόψιμο συντάξεων και εφάπαξ, σε όσους έχουν εισοδήματα από ενοίκια ή άλλες πηγές ή έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία. Τα καλύτερα έρχονται από Δευτέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση