GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανήλικοι Ρομά "επισκέφθηκαν" το Πανεπιστήμιο Πατρών, και προκάλεσαν πανικό!

Το μπελά της βρήκε μια υπάλληλος του Πανεπιστημίου Πατρών, όταν σήμερα το μεσημέρι κατέφθασαν ανήλικοι Ρομά στο γραφείο της σε...



Το μπελά της βρήκε μια υπάλληλος του Πανεπιστημίου Πατρών, όταν σήμερα το μεσημέρι κατέφθασαν ανήλικοι Ρομά στο
γραφείο της σε Υπηρεσία του τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος, προκειμένου να ζητιανέψουν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τόσο η ίδια όσο και υπόλοιποι υπάλληλοι προσπάθησαν να απομακρύνουν τα παιδιά, όταν ξαφνικά της άρπαξαν την ταυτότητα που βρισκόταν ακουμπισμένη επάνω στο γραφείο της και άρχισαν να τρέχουν.

Τελικά κανείς δεν τα πρόλαβε και έτσι ενημερώθηκε η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τα τρία αγόρια και την μία κοπέλα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτό.

patrastimes.gr

1 σχόλιο

  1. Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και οι κερδοσκόποι επιδιώκουν να μη ψηφιστούν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες του Σύριζα ή άλλων αντιμνημονιακών κομμάτων και να αποκλειστούν από το β' γύρο, ώστε να κερδίσουν τις περιφέρειες οι υποψήφιοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να μπορούν να διατηρούν το κομματικό κράτος για άλλα 4 χρόνια.

    Ξυπνήστε ! Η αποχή, το λευκό, το άκυρο, η ψήφος σε μικρούς υποψηφίους βοηθά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να γκρεμίσουμε το σάπιο κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Μαυρίστε τους. Μη ψηφίσετε υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες που ανήκουν επίσημα ή ανεπίσημα σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Δημάρ. Ελευθερώστε μας από όσους μας χρεοκόπησαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση