GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε απολογία για το ξύλο ο Ατρόμητος

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία τον Ατρόμητο αλλά και τον ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φ...



Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία τον Ατρόμητο αλλά και τον ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους απέναντι σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Την Πέμπτη (8/5) η ΠΑΕ Ατρόμητος θα απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν μετά την λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων ενεπλάκησαν με τους αστυνομικούς.

Παράλληλα σε απολογία κλήθηκε και ο ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο εντός έδρας παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέϊ οφ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 08/05/2014 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 1η αγωνιστική των PlayOffs Superleague ΟΠΑΠ. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: διότι: «Μετά την λήξη του αγώνα και ενώ αποχωρούσαν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων, εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου 8-10 παιδιά από την θύρα 7 της εγκαλουμένης για να πανηγυρίσουν και να ζητήσουν φανέλες από τους ποδοσφαιριστές. Στην προσπάθεια να απομακρυνθούν από τους security ένας από αυτούς έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, με συνέπεια την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο 4-5 φιλάθλων της εγκαλουμένης από τη θύρα 7 Γ με σκοπό την προάσπιση των παιδιών από τους security. Εκείνη τη στιγμή εισήλθαν και οι αστυνομικές δυνάμεις για να απομακρύνουν τους φιλάθλους της ανωτέρω εγκαλουμένης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία έντασηςμεταξύ της αστυνομίας και των φιλάθλων μπροστά από τη θύρα 7 Γ. Με την παρέμβαση του Προέδρου της εγκαλουμένης και άλλων παραγόντων και της αστυνομίας κατευνάστηκαν τα πνεύματα χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα» στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

B) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ- ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

enet.gr

1 σχόλιο

  1. Τα ρέστα τους παίζουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ( τηλεόραση, διαδίκτυο) με τους δημοσκόπους για να επηρεάσουν με στημένα γκάλοπ τη κοινή γνώμη και να δώσουν σωσίβιο σε όσους χρεοκόπησαν τους Έλληνες, δηλαδή στα κόμματα της ΝΔ, της Ελιάς- Πασόκ, με τη σιωπηλή στήριξη Ποταμιού και Δημάρ.

    Θεωρούν τους Έλληνες ηλίθιους ότι, δηλαδή, θα πάνε στη κάλπη να ξαναβγάλουν τα μάτια τους, αφού από τον Ιούνιο θα έρθουν νέα μέτρα, οι φόροι στα εισοδήματα και τα ακίνητα είναι πολλαπλάσιοι από πέρσι, ενώ θα κοπούν συντάξεις,εφάπαξ, περικοπές θα γίνουν εκ νέου σε υγεία και παιδεία, απολύσεις και η ανεργία θα αυξηθεί ( παρά τη μεγάλη μετανάστευση ).
    Μοναδική ελπίδα του κόσμου είναι να πάρουν πολύ μεγάλα ποσοστά ο Σύριζα και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και να ψηφιστούν οι υποψήφιοι τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Πολλοί, αγανακτισμένοι από το πολιτικό σύστημα, θα στραφούν προς την Χ.Α και λιγότερο προς το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Η Ελλάδα πρέπει να στείλει μαχητές ευρωβουλευτές, όχι μαριονέτες που θα ακούνε ότι λέει η Μέρκελ. Όχι ΝΔ, όχι Ελιά, όχι Ποτάμι, όχι Δημάρ, όχι Λάος, όχι αποχή, όχι λευκό ή άκυρο.

    Όλη η Ευρώπη αντιδρά στο Λαϊκό και Σοσιαλιστικό κόμμα. Παντού είναι πρώτα κόμματα που θέλουν μια άλλη Ευρώπη, όχι αυτή των τοκογλύφων και των κερδοσκόπων και των λίγων ! Μαυρίστε στις 3πλές κάλπες τους υποψηφίους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ- Ελιάς, του Ποταμιού, της Δημάρ και του Λάος. Δώστε ανάσα ελευθερίας στα παιδιά σας και στα εγγόνια σας. Να τελειώνουμε με τα πολιτικά τζάκια και την ολιγαρχία που μας χρεοκόπησε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση