GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δίλημμα Σαμαρά για τις ευρωεκλογές

Το δίλημμα σε αυτές τις ευρωεκλογές έθεσε ο πρωθυπουργός από τη Συγγρού που σχολίασε τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών. «Τη προσε...


Το δίλημμα σε αυτές τις ευρωεκλογές έθεσε ο πρωθυπουργός από τη Συγγρού που σχολίασε τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών.
«Τη προσεχή Κυριακή έχουμε ταυτόχρονα τη μάχη των ευρωεκλογών. Μία μάχη από την οποία η Ελλάδα πρέπει να δείξει ότι έχει την σταθερότητα που της αξίζει και έχει κερδίσει με τις θυσίες του ελληνικού λαού. Είναι στο χέρι του ελληνικού λαού με την ψήφο τους είτε να συμβάλλουν ώστε να υπάρχει για τον ελληνικό λαό η βεβαιότητα ότι θα πάμε μπροστά με σταθερά βήματα είτε να αφήσουν τη χώρα να ξανακυλήσει προς τα πίσω» υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς.
Στο σχόλιο του για τα σημερινά αποτελέσματα ο πρωθυπουργός τόνισε: «Κάθε κάλπη έχει τη δική της σημασία και ασφαλώς ξεχωριστή σημασία έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Δεν θέλω να σταθώ στα πολύ θετικά και αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα που είχε η παράταξη μας. Δεν θα σταθώ ούτε στις επιλογές των τοπικών κοινωνιών που ήταν διαφορετικές από τις δικές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση