GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Η πρόταση ισχύει έστω και τώρα

«Η πρόταση για το debate ισχύει έστω και τώρα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στoν realfm 97,8 κ...


«Η πρόταση για το debate ισχύει έστω και τώρα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στoν realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.
Ερωτηθείς για την πρόταση που κατέθεσε για διεξαγωγή debate ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και για την απάντηση της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Ασημακοπούλου, σημείωσε:
«Δεν καταλαβαίνω αυτά που άκουσα από την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ότι πρόκειται για μία πρόταση επικοινωνιακού πυροτεχνήματος. Αν είναι κάτι τέτοιο, ας αποδεχθούν την πρόταση έτσι ώστε το επικοινωνιακό πυροτέχνημα να αποκτήσει περιεχόμενο και να γίνει διάλογος».
«Αρχίζει και διαμορφώνεται μία αρνητική παράδοση», εκτίμησε ο κ. Σκουρλέτης και τόνισε:
«Εκεί που είχαμε συνηθίσει και αναζητούσαμε πως θα γίνει με καλύτερους όρους ένα debate ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς, από τις προηγούμενες εκλογές, με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας, αποφεύγουν αυτού του είδους πολιτική αντιπαράθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση