GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει -μόνος του- την κρίση στο γάμο του!

Aπίστευτο, δείτε τι λέει: «Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή συμβιώνουμε και έχουμε πει να αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει για να...


Aπίστευτο, δείτε τι λέει: «Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή συμβιώνουμε και έχουμε πει να αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει για να δούμε πού θα οδηγηθεί αυτή η κατάσταση»!
Για πρώτη φορά μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής για την σχέση του με την σύζυγο του, αποκαλύπτοντας πως κατά το παρελθόν ο γάμος τους πέρασε κρίση…«Περάσαμε κρίση στο γάμο μας με τη Μαρία   όχι όμως για πράγματα που αφορούσαν εμάς μας αλλά τους συγγενείς όπως συμβαίνει κάθε γνήσια ελληνική οικογένεια. Οι Μεσόγειοι είμαστε ένθερμοι και έχουμε εκρήξεις. Ως ζευγάρι ποτέ δεν φτάσαμε στα όρια γιατί ξέρουμε και οι δυο να υποχωρούμε»

Εξομολογήθηκε για το αν έχει χωρίσει με την σύζυγό του
«Ποτέ. Είναι ο άνθρωπος μου. Η σχέση μας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Ήμουν πολύ τυχερός άνδρας, που την είχα δίπλα μου. Είναι μία σύγχρονη γυναίκα και παρόλα αυτά έχει κάνει πέντε παιδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι στήριγμα. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου και είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα για την οικογένεια της»

Τον προστάτευσε από τρικλοποδιές;
«Και επαγγελματικά και αναφορικά με τις υπόλοιπες σχέσεις μου. Οι γυναίκες έχουν ένα χάρισμα, το ένστικτο. Η σύζυγός μου δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Δύσκολα την κερδίζεις. Είναι προστατευτική. Καταλαβαίνει όποιον την πλησιάζει», αποκαλύπτει ο Γιάννης Πλούταρχος .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση