GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απάντησε ο Μαρινάκης για τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή...

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του MEGA έδωσε το πρωί  ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Πειραιά, Βαγγ...

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του MEGA έδωσε το πρωί  ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης.
"Είδα ότι στον Πειραιά υπάρχουν πολλά προβλήματα και έπρεπε να βγω μπροστά και να εκτεθώ για να δοθούν λύσεις. Είναι σημαντικό να είμαι εκεί", είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον Ολυμπιακό:
Είμαι Ολυμπιακός. Η Ελλάδα για μένα είναι ο Ολυμπιακός, είναι η αγάπη μου, βάζω λεφτά για την ομάδα αυτή. Δεν έχω καμία σχέση με τον Μπερλουσκόνι. Ξέρω καλά τι γίνεται στον Πειραιά, ξέρω τα προβλήματα του, ξέρω τι στεναχωρεί τον κόσμο. Οι περισσότεροι βλέπουν μια ομάδα και κάποιον που βγαίνει μπροστά.

Για τον Μώραλη:
Δεν μπορώ λόγω της δραστηριότητας μου στη ναυτιλία που έχει να κάνει με offshore εταιρεία, δεν μπορώ να κατέβω για δήμαρχος. Το άλλο που για μένα είναι πιο σημαντικό, είναι ότι τον Μώραλη τον γνωρίζω εδώ και 30 χρόνια και είναι ένα τίμιο και εργατικό παιδί που έχει πετύχει, είναι τεχνοκράτης και μπορεί να το κάνει.

Για τον Πειραιά:
Προτίθεμαι να βοηθήσω οικονομικά τον Πειραιά. Είναι κάτι που κάνω εδώ και χρόνια χωρίς να το προβάλλω. Ο Ολυμπιακός έχει εδώ και χρόνια κοινωνικό έργο.

Για τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου:
Το πρόβλημα του Πειραιά δεν είναι τι λέει ο κάθε Μιχαλολιάκος. Ο κ. Μιχαλολιάκος διαψεύδεται από την ελληνική αστυνομία και από τους δικούς του. Ο δικηγόρος πήγε στο συμβάν για λογαριασμό του και τον διαψεύδει, το ίδιο κάνει και η εκκλησία. Τον πειραιώτη τον ενδιαφέρει πώς θα βρει δουλειά το παιδί του.

Για τους "φουσκωτούς" και τις εξαγορές ψήφων:
Τον κ. Μιχαλολιάκο, σας είπα, τον διαψεύδουν όλοι. Οι δικοί του λένε ότι ψεύδεται. Μόνο με χιούμορ μπορώ να αντιμετωπίσω αυτές τις κατηγορίες. Πρέπει να σεβόμαστε την επιθυμία του πειραϊκού λαού. Όχι να βρίσκουμε δικαιολογίες τέτοιου τύπου.

Για το οικονομικό πρόγραμμα:
Εμείς τις τελευταίες μέρες δουλέψαμε και φτιάξαμε ένα κοστολογημένο πρόγραμμα όχι για να χαϊδέψουμε αυτιά, αλλά για να μπορέσει αυτό το πρόγραμμα να πραγματοποιηθεί. Όσα είπε ο Σαμαράς για το ΕΣΠΑ, εμείς το είχαμε γράψει 30 μέρες πριν. Ο Μώραλης έστειλε επιστολή για να γίνει ο Πειραιάς βασικός πυλώνας ανάπτυξης. Μιλάμε για 70.000 θέσεις εργασίας από τη ναυτιλία, ο Πειραιάς δικαιούται τουλάχιστον τις 5.000 θέσεις.
Έχεις 2,5 εκ. τουρίστες που αν τους υποδεχτείς σωστά μπορείς να διαχειριστείς ευκαιρίες που έρχονται. Όταν αυτοί φτάσουν στον Πειραιά πρέπει να ενημερωθούν με ένα ωραίο ντοκιμαντέρ και ένα βιβλίο για τα μουσεία και τις ομορφιές του Πειραιά, για το Μικρολίμανο ας πούμε. Πρέπει να αναδείξουμε τις ομορφιές του Πειραιά για να τονώσουμε την τοπική οικονομία. Αυτά δεν κοστίζουν.
Θέλω ο Πειραιάς να φτάσει σε σημείο που οι πολίτες του να έχουν αξιοπρέπεια. Έχω μάθει να παράγω θέσεις εργασίας και όχι να κάθομαι πάνω στις καρέκλες.

Για τις σχέσεις του με την πολιτική σκηνή:
Οι σχέσεις μου είναι αδιάφορες. Δε με ενδιαφέρει η πολιτική. Εγώ κοιτάζω να παράγω έργο. Όταν θέλω κάτι για την πόλη μου, σηκώνω το τηλέφωνο και τεκμηριώνω με το κύρος που έχω αυτά που θέλω.

Για τον Δρίτσα:
Υποθετικά ναι, θα ψήφιζα Δρίτσα αν περνούσε στον επόμενο γύρο. Σε επίπεδο ανθρώπων θα ψήφιζα τον κ. Δρίτσα. Γιατί έχει δουλέψει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα.

Για την κεντροαριστερά:
Ο κ. Μώραλης έχει μεγαλώσει με δημοκρατικές και προοδευτικές αρχές. Έχει δώσει αγώνα για την κεντροαριστερά. Καλούμε όλους τους πειραιώτες να έρθουν μαζί μας. Η δύναμη μας είναι προς τη θάλασσα και όχι προς την Αθήνα.

Για το αν ο κ. Μιχαλολιάκος υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό:
Μέσα στο ψηφοδέλτιο μας έχουμε 5 παναθηναϊκούς. Δεν είναι κριτήριο η ομάδα του άλλου.
Έχουμε αεκτσίδες και εθνικούς. Μας ενδιαφέρει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Και εκεί υπήρξε τεράστιο πρόβλημα τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι κάτι αξιοπερίεργο το ότι ο κ. Μιχαλολιάκος δεν έκανε κάτι για τον ερασιτέχνη.

Για τον κ. Μπέο:
Δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Μπέο. Το τι κάνει ο κ. Μπέος στον Βόλο είναι κάτι που δεν με απασχολεί.

Για τη Χρυσή Αυγή:
Έχουμε κάνει ένα κάλεσμα σε όλους τους πειραιώτες. Έχουμε κάνει ένα κάλεσμα υπερκομματικό, δεν μας ενδιαφέρουν τα κομματάκια. Καταδικάζω αυτονόητα την εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής.

Για την "παράγκα":
Έχουμε κάνει πολλά για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Οι υποδομές και οι ακαδημίες μας είναι πρότυπα.

Συνέντευξη Βαγγέλη Μαρινάκη στο Mega από Miss-Jessy-Lays

2 σχόλια

  1. Φοβισμένε συμπολίτη, ψηφοφόρε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (από παράδοση, από φόβο στο διαφορετικό…), συνταξιούχε, ταλαιπωρημένε και φτωχοποιημένε από την κρίση νοικοκυραίε, για άλλη μια φορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σου βάζουν διλήμματα περί σταθερότητας, περί κινδύνων αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, περί καταστροφής του κόσμου, αν δεν τους ξαναψηφίσεις κτλ…

    Σκέψου που οδηγήθηκες με την πολιτική τους! Σκέψου τι θα συμβεί αν τους ξαναεμπιστευτείς: Θα τους ανοίξεις διάπλατα το δρόμο για άλλα ακόμα σκληρότερα μέτρα εναντίον σου! Το θέλεις αυτό;

    Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει ούτε για την Ελλάδα, ούτε για το ευρώ (Άγγελα Μέρκελ, Δεκέμβριος 2013: «Αν βγει η Ελλάδα από το ευρώ, θα καταρρεύσει όλη η Ευρωζώνη»).

    Ο μόνος κίνδυνος της ψήφου σου, είναι για την αντιλαϊκή εξουσία τους.

    Ο μόνος κίνδυνος για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τα αφεντικά τους, την εγχώρια διαπλοκή και τους διεθνείς τραπεζίτες, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ και να τους τιμωρήσεις, με το μοναδικό όπλο που διαθέτεις: Την ψήφο σου!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟΨΥΧΟ ("ΑΠΟΛΥΤΩΣ") ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 6000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ!

    ΟΥΣΤ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση