GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Mιχαλολιάκος πάει για πρόεδρος του ΟΛΠ

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ώρες ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά κ. Μιχαλολιάκος στον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνη...

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ώρες ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά κ. Μιχαλολιάκος στον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης θα αναλάβει την προεδρία του ΟΛΠ.
Εφοπλιστικοί κύκλοι με πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν τον κ. Μιχαλολιάκο το καταλληλότερο πρόσωπο για την προεδρία του ΟΛΠ προκειμένου να αποτελέσει αντίβαρο στη Δημαρχία Μώραλη.
Το Μέγαρο Μαξίμου "καλοβλέπει" την επιλογή Μιχαλολιάκου για τον ΟΛΠ και με τον τρόπο αυτό θα επιχειρήσει να κατευνάσει τις όποιες αντιδράσεις εκ μέρους του και εκ μέρους των Νεο-Δημοκρατών, που δεν είδαν με καλό μάτι την υπόγεια στήριξη που έδωσαν κορυφαία στελέχη της ΝΔ στο συνδυασμό Μώραλη - Μαρινάκη.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού όταν έμαθε τη σχετική φημολογία δεν πίστευε στα αυτιά του καθώς θεωρούσε ότι το κεφάλαιο Μιχαλολιάκος έχει τελειώσει στον Πειραιά μιά και καλή.
Μάλιστα, κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Μαρινάκη, δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο και ανέφερε ότι όλα είναι πιθανά.

3 σχόλια

  1. Τέτοια "αξία" δεν πρέπει να πάει χαμένη.
    Τόσο μυαλό διαθέτουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στοιχειώνετε στην πολιτικη
    μονο με το τερμα ξεκουμπίζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Τηλέμαχος30 Μαΐ 2014, 9:49:00 μ.μ.

    Προσωπικά θέλω να μπεις στην κυβέρνηση... Αν γίνουν εκλογές να σε ψηφίσουν KAI οι οπαδοί της ΝΑΖΙΣΤΙΚΉΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η και να πίνεις καφεδάκι με όλα αυτά τα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ μπουμπούκια.

    Δεν εξηγεί κάνεις ΚΑΘΑΡΆ ότι οι κακοί {ιμπεριαλιστές κεφαλαιοκράτες} έχουν ξεκινήσει πόλεμο στης συμφωνίες κάτω από το τραπέζι...και αν έχομε μια ελπίδα είναι από αυτούς γιατί ζητούν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στους διεθνείς διαγωνισμούς σε ένα Κράτος που επικρατεί ΑΚΌΜΑ {τα δικά μας παιδιά}..

    Δεν θέλω να είμαι μηδενιστής, όμως δεν έχουμε κάνει ακόμα ΤΊΠΟΤΑ.

    {Είμαστε μια χώρα τουριστική που θα έπρεπε οι αρχαιολογικοί χώροι μας να είναι εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο ανοιχτοί εσείς δεν θέλατε να στεναχωρήσετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ} δεν κάνουμε τα αυτονόητα να ψαχτούμε ΌΛΟΙ ΜΑΣ χωρίς προστατευτικούς νόμους και τροπολογίες και να περάσουμε όλοι από το ταμείο και να πληρώσουμε στο ότι μας αναλογεί αν μας αναλογεί....να ψαχτούμε ΌΛΟΙ...ακόμα και ο πρόεδρος της δημοκρατίας που λέει ο λόγος ... εσείς τι κάνατε; κόβατε κόβατε κόβατε σαν Ψαλιδοχέρηδες…

    Οι Η.Π.Α πως λειτουργούν; ελεύθερη Επιχειρηματικότητα και καμιά ανοχή ΠΑΡΆΝΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΎ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉΣ ..τόσο απλά...δεν το θέλουν οι ΒΟΛΕΜΈΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση