GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραβίαση Spotify μέσω κενού ασφάλειας

Η δημοφιλής μουσική υπηρεσία Spotify ανακοίνωσε ότι έχει υποστεί παραβίαση δεδομένων και προειδοποίησε τους χρήστες του Android...


Η δημοφιλής μουσική υπηρεσία Spotify ανακοίνωσε ότι έχει υποστεί παραβίαση δεδομένων και προειδοποίησε τους χρήστες του Android app να την αναβαθμίσουν.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ένας hacker υποτίθεται ότι παραβίασε το σύστημα και απέκτησε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα της εταιρείας. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία πιστεύει ότι δεν υπάρχει έχουν επηρεαστεί οι οικονομικές πληροφορίες ή τα στοιχεία πρόσβασης των χρηστών.

Η εταιρεία έλαβε πολύ σοβαρά το ζήτημα και ξεκίνησε αμέσως έρευνα. Αλλά δεν πιστεύει ότι οι χρήστες έχουν εκτεθεί σε οποιοδήποτε παρατεταμένο κίνδυνο μετά την παραβίαση.

Στις δηλώσεις του, το Spotify δεν έχει δώσει καμία λεπτομέρεια σχετικά με το πώς κατάφεραν οι επιτιθέμενοι να θέσουν σε κίνδυνο τη βάση δεδομένων, αλλά η σύσταση του Android app υπαινίσσεται ότι οι χρήστες του πιθανόν να έχουν τεθεί σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς υπάρχουν πιθανότητες η παραβίαση των δεδομένων να προκλήθηκε λόγω ευπάθειας της εφαρμογής. Το Spotify είπε, «δεν συνιστάται καμία ενέργεια για χρήστες iOS και Windows Phone» αυτή τη στιγμή.

Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση