Πολλά έχουμε ακούσει για τους νέους τρόπους πληρωμής… Το να πληρώνεις όμως σύμφωνα με τις φλέβες σου, φαίνεται εξωπραγματικό! Μ...
Πολλά έχουμε ακούσει για τους νέους τρόπους πληρωμής… Το να πληρώνεις όμως σύμφωνα με τις φλέβες σου, φαίνεται εξωπραγματικό! Μήπως μετά από αυτό έρχεται και το τσιπάρισμα;
Στη Σουηδία, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο μία νέα μέθοδος πληρωμών, η οποία δοκιμάζεται σε 15 καταστήματα στο Λουντ. Στο πείραμα συμμετέχουν 1.600 εθελοντές, οι οποίοι αγοράζουν προϊόντα με την παλάμη τους σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Πως γίνεται αυτό; Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, που είναι αναπτυγμένη από ερευνητές του πανεπιστημίου της πόλης, ταυτοποιείται το μοναδικό σχήμα που δημιουργούν οι φλέβες κάθε εθελοντή.
Για τις συναλλαγές, ο χρήστης τοποθετεί το χέρι του πάνω από το ειδικό τερματικό στο κατάστημα, για να αναγνωρισθεί η ταυτότητά του. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να πληκτρολογήσει το PIN, ώστε να επικυρώσει την πληρωμή. Η συγκεκριμένη τεχνολογία φέρει το όνομα Quixter, η οποία υποστηρίζουν πως υπόσχεται ταχύτητα και ασφάλεια, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να έχει κανείς μαζί του τίποτε άλλο πέρα από το... χέρι του για τις καθημερινές του πληρωμές. Μάλιστα, το ίδιο απλή και γρήγορη είναι και η εγγραφή στην υπηρεσία, κατά την οποία ο εθελοντής ουσιαστικά καταχωρίζει στον τραπεζικό του λογαριασμό ένα ψηφιακό αντίγραφο του σχήματος που δημιουργούν οι φλέβες στην παλάμη του.
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΑ ΖΩΥΦΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!!!!
Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε σήμερα:
"Η Ουκρανία υφίσταται τη ρωσική επεκτατικότητα".
(Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ STATE DEPARTMENT, Η CIA ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ!;!;!)
Αυτό, σε συνδυασμό με την επίσκεψη Βενιζέλου στο Κίεβο και τις χαιρετούρες του, με τους Ναζί απογόνους του Στεπάν Μπαντέρα και τον πλήρη εναγκαλισμό του αισχρού Κωλοτούμπα Σαχλαμαρά στην αγκαλιά της Μέρκελ και των ΗΠΑ,
ΔΕΙΧΝΕΙ (πέρα από τον αντι-ρωσισμό και τη ρωσοφοβία) τον ανθελληνισμό πλέον του σημερινού επαίσχυντου, δοσιλογικού, ραγιάδικου, δουλοπρεπούς, αμερικανο-γλείφτικου ελληνικού κατεστημένου καθεστώτος των διαπλοκο-κινούμενων Βενιζέλου, Σαμαρά, Γιωργάκη!!!
Ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, θα γυρνούσαν στον τάφο τους, μ' αυτούς τους δοσίλογους πρακτορίσκους της ΣΙΑ, που κρατάνε τώρα τα ηνία της χώρας τους!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!!