GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Κατάρ κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ του 2022 εξαιτίας δωροδοκίας

Το ενδεχόμενο ανάθεσης του Μουντιάλ του 2022 που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Κατάρ, σε άλλη χώρα εξετάζουν οι άνθρω...



Το ενδεχόμενο ανάθεσης του Μουντιάλ του 2022 που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Κατάρ, σε άλλη χώρα εξετάζουν οι άνθρωποι της FIFA.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η «Sunday Times», η οποία προχωρά στην αποκάλυψη πως πολλά στελέχη της παγκόσμιας Ομοσπονδίας δέχθηκαν «δώρα» πολλών εκατομμυρίων ευρώ στους προσωπικούς τους λογαριασμό από τον επικεφαλής της αραβικής Ομοσπονδίας, Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ, ούτως ώστε να… δώσουν την διοργάνωση στην ασιατική χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ φέρεται πως έδωσε το ποσό των 400.000 δολαρίων σε στελέχη από την Αφρική πριν την ψηφοφορία του Μουντιάλ, 1,6 εκ. δολάρια στον πρώην αντιπρόεδρο της FIFA, Τζακ Γουόρνερ, από τα οποία, τα 450.000 δολάρια μεταφέρθηκαν πριν την ψήφιση.

Από την πλευρά του, ο Τζιμ Μπόις, νυν αντιπρόεδρος της παγκόσμιας Ομοσπονδίας εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο της απ’ ευθείας ανάθεσης, σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ο Μπιν Χαμάμ προχώρησε σε δωροδοκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση