GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το... κορμί κορυφαίου Έλληνα παρουσιαστή χωρίς ρετούς! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

Ο φωτογραφικός φακός του "Ηello" απαθανάτισε το δημοσιογράφο την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία, αλλά και τη στιγμή που σ...



Ο φωτογραφικός φακός του "Ηello" απαθανάτισε το δημοσιογράφο την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία, αλλά και τη στιγμή που σηκώθηκε να ρίξει μια βουτιά! Τον περιμέναμε πιο "μαζεμένο" η αλήθεια είναι!
Ο Γιώργος Λιάγκας σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο απολαμβάνει τη θάλασσα της Βουλιαγμένης, είτε μόνος του είτε έχοντας στη συντροφιά του το γιο του, Γιάννη.
Ο φωτογραφικός φακός του "Ηello" απαθανάτισε το δημοσιογράφο την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία, ενώ ο μικρός Γιάννης έφτιαχνε κάστρα στην άμμο. Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας κολύμπησε στα δροσερά νερά του "Αστέρα"  Βουλιαγμένης.
Την ίδια ώρα η Φαίη Σκορδά βρισκόταν στο σπίτι με το μωρό, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πάνε στην παραλία. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως οι εν λόγω φωτογραφίες είναι δίχως photoshop, γεγονός που αποδεικνύει πως ο παρουσιαστής είναι πιο αδύνατος από πέρσι το καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση