GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάρκετινγκ ... για την Κρήτη από το Στ. Αρναουτάκη στον Κινέζο πρωθυπουργό

Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που η Κρήτη διαθέτει, για συνεργασία με την Κίνα, "προμόταρε" ο περιφερειάρχης Κρήτης, ...



Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που η Κρήτη διαθέτει, για συνεργασία με την Κίνα, "προμόταρε" ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, που νωρίς το πρωί συναντήθηκε με τον Κινέζο πρωθυπουργό, Λι Κετσιάνγκ, στο ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο, όπου καταλύει ο πρωθυπουργός της Κίνας.
Η συνάντηση έγινε μεταξύ του Κινέζου πρωθυπουργού, του Σταύρου Αρναουτάκη και στελεχών ενώ τα θέματα συζήτησης αφορούν την Κρήτη και τα πεδιά ενδεχόμενης συνεργασίας με την Κίνα. Η συνάντηση ήταν σύντομη προκειμένου ο Λι Κετσιάνγκ να μπορέσει να ανταποκριθεί στο "σφιχτό" πρόγραμμα που περιλαμβάνει την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και στα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου από τον Αντώνη Σαμαρά.
Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας, τόσο στη Χερσόνησο, περιμετρικά του ξενοδοχείου, ενώ έχουν εφαρμοστεί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την παλιά εθνική οδό που συνδέει τη Χερσόνησο και το Ηράκλειο να έχει αποκλειστεί. Μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί και στο κέντρο του Ηρακλείου, από όπου εκτός από τα αυτοκίνητα θα αποκλειστεί η διέλευση και των πεζών λόγω της παρουσίας του Κινέζου και του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο Κινέζος πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει από την Κρήτη, το απόγευμα.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση