GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίωξη για… μεθυσμένο διακινητή ναρκωτικών με μηχανή!

Ο 30χρονος πέρασε από το μπλόκο με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς και, μόλις αντιλήφθηκε ότι τον καταδίωκαν οι αστυνομικο...


Ο 30χρονος πέρασε από το μπλόκο με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς και, μόλις αντιλήφθηκε ότι τον καταδίωκαν οι αστυνομικοί, πέταξε στο δρόμο μια συσκευασία με 50,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Τελικά, δεν απέφυγε τη σύλληψη και στο σπίτι του όπου έγινε έρευνα, βρέθηκαν άλλα 12,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης βάρους και μικροποσότητα κατεργασμένης (τύπου «σοκολάτα»). Στο αλκοτέστ που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος κι έτσι προσήχθη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, ενώ η μοτοσικλέτα του κατασχέθηκε.
Ένας ανήλικος αλλοδαπός συνελήφθη στην Άρτα, όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας
του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν στις τσέπες του 102,5 γραμμάρια ακατέργαστης
κάνναβης τα οποία σκόπευε να διακινήσει. Ο 17χρονος Αλβανός παραπέμφθηκε στον
εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.
Μοιράζονταν… 29 ναρκωτικά χάπια χωρίς να διαθέτουν ιατρική συνταγή, τρεις νεαροί Έλληνες που συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στα Ιωάννινα. Οι δράστες ηλικίας 26, 23 και 24 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Ένα αυτοσχέδιο δέμα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 31,2 γραμμαρίων μετέφερε ένας 27χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση