GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη βραχονησίδα Περιστέρα

Περίπου 40 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στη βραχονησίδα Περιστέρα και περισυνελέγησαν από το Λιμεναρχείο Σ...



Περίπου 40 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στη βραχονησίδα Περιστέρα και περισυνελέγησαν από το Λιμεναρχείο Σκοπέλου, ενώ αυτή την ώρα έχουν μεταφερθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, λαθροδιακινητής δεν εντοπίστηκε, ενώ εκτιμάται ότι τους μετανάστες αποβίβασε στη βραχονησίδα Τούρκος δουλέμπορος, που πρέπεοι να επέστρεψε ξανά στα παράλια της χώρας του.

Οι μετανάστες, που είναι 32 άνδρες 9 γυναίκες, όλοι ενήλικοι, από τη Σομαλία, Αφγανοί και Σύριοι, περισυνελέγησαν από σκάφος με ευθύνη του Λιμεναρχείου Σκοπέλου αυτή την ώρα βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού και, τις επόμενες ώρες, αναμένεται να μεταφερθούν στο Βόλο.

Πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκε από την Αστυνομία η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, που ήδη έδωσε εντολή να ετοιμαστεί το Κέντρο Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών, ώστε, αν χρειαστεί, να φιλοξενηθούν αυτοί οι άνθρωποι, ενώ, άμεσα πρόκειται να τεθούν σε ετοιμότητα η Διεύθυνση Υγείας και το Νοσοκομείο του Βόλου.

magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση