GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην στέλεχος της Deutsche Bank αντιμέτωπο με πρόστιμο 17 εκατ. δολαρίων

Οι βρετανικές ρυθμιστικές αρχές επιδιώκουν να επιβάλουν πρόστιμο 10 εκατ. λιρών (17 εκατ. δολαρίων) στον πρώην trader της Deuts...



Οι βρετανικές ρυθμιστικές αρχές επιδιώκουν να επιβάλουν πρόστιμο 10 εκατ. λιρών (17 εκατ. δολαρίων) στον πρώην trader της Deutsche Bank AG, Christian Bittar, για απόπειρα χειραγώγησης των επιτοκίων, αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το Bloomberg, επικαλούμενο πηγή με γνώση της υπόθεσης.

Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πρόστιμο κατά ενός φυσικού προσώπου καθώς θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 9,6 εκατ. δολ. που επιβλήθηκαν στον Rameshkumar Goenka, επενδυτή από το Ντουμπάι, για χειραγώγηση μετοχών στο Λονδίνο, όπως σημειώνει το πρακτορείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FCA) ενημέρωσε τον Bittar πρόσφατα ότι προτίθεται να του επιβάλει πρόστιμο για την προσπάθεια του να χειραγωγήσει το διατραπεζικό επιτόκιο του ευρώ, αναφέρει η πηγή, η οποία δεν κατονομάζεται.
Η FCA έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζεται να επιβάλει πρόστιμα σε άλλους εφτά traders.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση