GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισόβια στον 21χρονο δολοφόνο της αεροσυνοδού από τη Θεσσαλονίκη

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε πριν από λίγο το Πρωτοβάθμιο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, τον 21χρονο που δολοφόνησε την...



Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε πριν από λίγο το Πρωτοβάθμιο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, τον 21χρονο που δολοφόνησε την τότε 25χρονη σύντροφό του Μόνικα Κωνσταντινίδου, γιατί του είχε πει να χωρίσουν...
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 21χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της απολογίας του έπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Στο άκουσμα της απόφασης ο κατηγορούμενος ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και δέχθηκε την ποινή χωρίς να αντιδράσει.

Η υπόθεση
Η Μόνικα Κωνσταντινίδου τον Αύγουστο του 2013 είχε εξαφανιστεί για πέντε μέρες όταν και τελικά ομολόγησε ο φίλος της το αποτρόπαιο έγκλημα του υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς το σημείο που είχε πετάξει το πτώμα της. Όταν του ζήτησε να χωρίσουν τον τύφλωσαν η ζήλεια και το πάθος του.

Η Μόνικα Κωνσταντινίδου, 25 χρόνων, είχε χαθεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Αυγούστου του 2013 από το σπίτι της στη Μοναστηρίου. Είναι γεγονός πως όλοι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση της είχε συναντηθεί με τον κατά πέντε χρόνια μικροτερό της φίλο και του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να συνεχίσουν τη σχέση τους. Ο 20χρονος τότε δράστης που φοιτούσε στη Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού, την πίεζε και μάρτυρες τους είδαν να λογομαχούν.

Η Μόνικα πέρα από αεροσυνοδός εργαζόταν εκείνη την περίοδο και σε μια ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη τη νύχτα έφυγε με μια συνάδελφο της, την άφησε στο σπίτι λέγοντας της ότι και αυτή θα επιστρέψει στο δικό της γιατί τα ξημερώματα ταξίδευε με πτήση εξωτερικού.

Ο φίλος της έμενε στην ίδια γειτονιά. Όλα δείχνουν πως της έστησε καρτέρι θανάτου. Οι συγγενείς της βρήκαν το αυτοκίνητο της κανονικά παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους. Η κοπέλα είχε πει στη μητέρα της να την ξυπνήσει στις έξι το πρωί για το ταξίδι που είχε. Εκείνη την ώρα έγινε αντιληπτή και η εξάφανιση της.

Τι υποστήριζε ο δράστης
Ο νεαρός που παραδόθηκε στις Αρχές, υποστήριξε ότι ο θάνατος της φίλης του οφείλονταν σε ατύχημα. Την έπεισε το μοιραίο βράδυ να τον ακολουθήσει στο σπίτι ενός εξαδέλφου του έξω από τη Θεσσαλονίκη σε μια προσπάθεια να ξαναζεστάνουν τη σχέση τους. Κάποια στιγμή είδε στο κινητό της τηλέφωνο ένα μήνυμα από άλλον άνδρα και η ζήλεια τον θόλωσε.

Ισχυρίστηκε πως την χαστούκισε δυνατά, έχασε την ισορροπία της και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσε πως είναι νεκρή φοβήθηκε και την μετέφερε με το αυτοκίνητο του έξω από τη Θεσσαλονίκη στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο ύψος της εξόδου προς τους Ευζώνους. Εκεί, σε μια δύσβατη περιοχή εξαφάνισε το πτώμα της.

Όταν είδε ότι η οικογένεια της τον πίεζε για να μάθει την αλήθεια, έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στην Τουρκία. Οι συγγενείς του δήλωσαν την εξαφάνιση του στην αστυνομία. Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή μαζί τους και με τη σύμφωνη γνώμη του δικηγόρου του παραδόθηκε στις Αρχές.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της Μόνικας οφείλεται σε στραγγαλισμό.
Πηγή: thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση