GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βροχές και υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή

Άστατος αναμένεται ο καιρός για σήμερα Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας... Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσ...


Άστατος αναμένεται ο καιρός για σήμερα Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας...
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στη Μακεδονία και πιθανώς στη Θράκη στο βόρειο Ιόνιο την Ήπειρο και κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια.
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Μακεδονία και πιθανώς τη Θράκη.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση