GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο: Φάλαινα σήκωσε το καγιάκ κωπηλάτη

Η ξαφνική συνάντηση του γιγάντιου θηλαστικού με τους κωπηλάτες (pics + vid) Στο απόσπασμα, το ζευγάρι φαίνεται να πλησιάζει αρχικά προ...

Η ξαφνική συνάντηση του γιγάντιου θηλαστικού με τους κωπηλάτες (pics + vid)

Στο απόσπασμα, το ζευγάρι φαίνεται να πλησιάζει αρχικά προς το μέρος των θηλαστικών κι έπειτα να σταματά για να δει τις φάλαινες από μακριά, ωστόσο αυτές συνέχισαν ανενόχλητες να κολυμπούν προς το μέρος τους.



Ενώ βρίσκονταν σε απόσταση επαφής, το ένα θηλαστικό φαίνεται να στρίβει ώστε να μπορέσει να περάσει ακριβώς κάτω από το ένα καγιάκ, με την πλάτη του να σχίζει τα νερά. Κραυγές ακούγονται καθώς η φάλαινα καταφέρνει να σηκώσει ελαφρά το καγιάκ πάνω από το νερό, εξισορροπώντας το στην πλάτη της για λίγα δευτερόλεπτα.



Έπειτα, η κάμερα GoPro τοποθετήθηκε κάτω από το νερό, για να συλλάβει το γιγαντιαίο θηλαστικό, καθώς αρχίζει να απομακρύνεται μαζί με το κοπάδι. Καθώς τελειώνει η σύντομη αλληλεπίδραση, ακούγονται στο video τα ενθουσιώδη γέλια του ζευγαριού.



Το video, με διάρκεια κοντά στα δύο λεπτά, ανέβηκε στο YouTube την Κυριακή και μέχρι το πρωί της Τετάρτης είχε πάνω από 94.000 hits. Έχει λάβει ένα μεγάλο εύρος σχολίων σχετικά με την καταπληκτική εμπειρία. Μία χρήστης με το όνομα Jennifer Read έγραψε: “Πρέπει να πάω στην Αργεντινή.” Ενώ ένας άλλος χρήστης, με το όνομα dylf14, δημοσίευσε: “Οι άνθρωποι πληρώνουν πολλά για να παρακολουθήσουν φάλαινες και να δουν μερικά πτερύγια. Εσείς είχατε την ευκαιρία να ανεβείτε σε μία δωρεάν!”

(Πηγή: Daily Mail)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση