GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντά στον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του κροκόδειλου. Γνωστός επιχειρηματίας στο μικροσκόπιο!

Στην άκρη του νηματος φαίνεται πως έχουν φτάσει οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κρήτης, έχοντας βάλει στο μικροσκόπιο γνωστό επιχειρη...



Στην άκρη του νηματος φαίνεται πως έχουν φτάσει οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κρήτης, έχοντας βάλει στο μικροσκόπιο γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος... είχε στην κατοχή του έναν κροκοδειλο που τον άφησε στο φράγμα τουλάχιστον ένα χρονο πριν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CretePlus.gr οι Αρχές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα έρευνα για τον εντοπισμό του ασυνείδητου που άφησε ελεύθερο στο φράγμα των Ποταμών τον κροκόδειλο, φαίνεται πως καταλήγουν σε έναν βασικό ύποπτο.

Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία, που στο κατάστημα του είχε για πολλά χρονια ως ατραξιόν ένα από αυτά τα αμφίβια ερπετά. Σύμφωνα με μέλος της αρμόδιας Υπηρεσίας, ήδη η διαδικασία για την εξακρίβωση αυτής της περίπτωσης είναι σε εξέλιξη.

Σημειώνεται πως την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, οι ειδικοί ετοιμάζονται για την επιχείρηση περισυλλογής του κροκόδειλου, πιθανότατα αύριο.

Όχι από... τσίρκο, αλλά από ιδιώτη
Μάλιστα ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης απέκλεισε την περίπτωση της εγκατάλειψης ή διαφυγής του ζώου από τσίρκο. Θεωρεί ότι εγκαταλείφθηκε από ιδιώτη ο οποίος ήταν «ζωόφιλος αλά καρτ», όπως είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας αναφορά στην περίπτωση των ζωόφιλων κυρίως με τα σκυλάκια που τελικά γεμίζουν την Ελλάδα αδέσποτα.

«Αυτό που συμβαίνει εδώ» εκτιμά «πρόκειται για στραγγαλισμό της φύσης: να προσπαθούμε να φέρουμε συνθήκες Αμαζονίου και Αυστραλίας στην Κρήτη. Αυτά είναι αστεία πράγματα δεν είναι θέμα οικολογίας να μεταφέρεις ένα ζώο σε αφιλόξενο περιβάλλον». «Πώς θα αναπτυχθεί αυτό το ζώο» διερωτάται «πώς θα αναπαραχθεί και σε ποιες συνθήκες θα ζήσει; Διότι, όπως λένε οι ερπετολόγοι, δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για την επώαση, όσο και να προσιδιάζουν με τροπικό κλίμα. Δεν είναι σωστές οι συνθήκες. Γιατί άλλο τροπικό τοπίο και άλλο τροπικές συνθήκες». creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση