GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Να ακυρωθούν όλες οι συμφωνίες με το Ισραήλ

«Με την πάλη μας, τον αγώνα και την αλληλεγγύη μας μπορούμε να εμποδίσουμε τη νέα γενοκτονία του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λ...


«Με την πάλη μας, τον αγώνα και την αλληλεγγύη μας μπορούμε να εμποδίσουμε τη νέα γενοκτονία του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό. Δεν επιτρέπεται σήμερα κανένας να εξομοιώνει τα θύματα με τους θύτες. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει άμεσα να ακυρώσει όλες τις στρατιωτικές και άλλες συμφωνίες με το Ισραήλ. Πρέπει να σταματήσει η κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών από το κράτος του Ισραήλ, πρέπει να σταματήσει ο εποικισμός, να υπάρξει ένα κυρίαρχο, βιώσιμο κράτος του παλαιστινιακού λαού στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, ισότιμο, αναγνωρισμένο κράτος-μέλος του ΟΗΕ» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταδίκης της επίθεσης του Ισραήλ, που διοργάνωσαν η κομματική οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και η ΚΝΕ.
«Η αλληλεγγύη και ο αγώνας του ελληνικού λαού πρέπει να συνεχιστούν, είμαστε στο πλάι του αδελφού παλαιστινιακού λαού» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.
Από την πλευρά του, ο πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα, Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κουτσούμπα, την ηγεσία του ΚΚΕ και τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για τη σταθερότητα των θέσεών τους που στηρίζουν τον εθνικό αγώνα του παλαιστινιακού λαού «ενάντια στη βάρβαρη κατοχή του Ισραήλ, ενάντια στη βάρβαρη επιχείρηση εναντίον του λαού μας στη Γάζα, ενάντια στην εποικιστική πολιτική του Ισραήλ».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση