GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Χρυσοβελώνη για την επίταξη στη ΔΕΗ

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη δηλώνει για την απόφαση... της κ...



Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη δηλώνει για την απόφαση... της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επίταξη των εργαζομένων στη ΔΕΗ:

«Η επίταξη των εργαζομένων στη ΔΕΗ έχει ένα και μοναδικό σκοπό: Το ευκολότερο και χωρίς αντιδράσεις ξεπούλημα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Η συγκυβέρνηση δεν υπερασπίζεται το εθνικό όφελος με την επίταξη. Υπερασπίζεται τις μνημονιακές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις της. Δεν έχει νομιμοποίηση να το πράξει. Η ΔΕΗ είναι μία δημόσια επιχείρηση που δημιούργησε ο ελληνικός λαός. Οι Ελληνες δεν της δίνουν εξουσιοδότηση.

Επαναλαμβάνω την θέση του κόμματος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» για άμεση απόσυρση του αντεθνικού νομοσχεδίου με τον τίτλο «Μικρή ΔΕΗ». Ο αγώνας μας συνεχίζεται…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση