GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άφαντος παραμένει ο ιερέας στην Κρήτη

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 82χρονος ιερέας Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο οποίος τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου ξεκίνησε, με τα πόδια...


Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 82χρονος ιερέας Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο οποίος τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου ξεκίνησε, με τα πόδια, από το σπίτι του στη Γαρίπα με προορισμό το Αρκαλοχώρι για τα εγκαίνια μιας εκκλησίας. Η πρεσβυτέρα και τα παιδιά του αγωνιούν και καταβάλλουν τις δικές τους προσπάθειες παράλληλα με αυτές των Αρχών, για να βρεθεί ο δικός τους άνθρωπος.
Ο πατήρ Εμμανουήλ ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το χωριό, έφυγε από τη Γαρίπα για να πάει στο Αρκαλοχώρι, ακολουθώντας έναν δρόμο τον οποίο γνώριζε καλά. Σύμφωνα με όσα λέει ο γιος του, φαίνεται να μην έχει σημειωθεί κάποιο ατύχημα στη διαδρομή.
Ο ιερέας αν και γνώριζε το δρόμο, ωστόσο φαίνεται να μην πήρε μαζί του κάποιο φακό, όπως είπε και ο γιος του και να κινήθηκε στο σκοτάδι με μοναδικό φωτισμό, αυτό του φεγγαριού. Η απόσταση από τη Γαρίπα στο Αρκαλοχώρι είναι περίπου 10 χιλιόμετρα και ο αγνοούμενος ηλικιωμένος ιερέας ήθελε να την κάνει την απόσταση αυτή με τα πόδια, καθώς συνήθιζε να περπατά γιατί του άρεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση