GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρτι ενηλικίωσης στις Σπέτσες σχεδιάζει η θυγατέρα του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ!

Της Σπυριδούλας Τριάντου Στις 25 Ιουλίου η «μικρή» πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία θα ενηλικιωθεί! Το αγαπημένο κορίτσι των Βρετανώ...



Της Σπυριδούλας Τριάντου

Στις 25 Ιουλίου η «μικρή» πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία θα ενηλικιωθεί! Το αγαπημένο κορίτσι των Βρετανών και ένα από τα γαλαζοαίματα παιδιά που λατρεύουν τα περιοδικά μόδας, με...
εξώφυλλα στο «Vanity Fair» και το «Tatler», θα κλείσει τα 18 της χρόνια και θα ατενίζει ως. ενήλικη πια το λαμπρό της μέλλον!

Η ίδια ανυπομονεί να σβήσει τα 18 κεράκια στην Ελλάδα, κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα οργανωθεί και ένα μεγάλο πάρτι στις Σπέτσες και όχι στο Πόρτο Χέλι, όπου γιόρτασε πριν από έναν χρόνο τα γενέθλιά της μαζί με τη βασιλική οικογένεια. Φέτος όμως θέλει ένα πάρτι με φίλους και αυτό σχεδιάζει.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ. Η Μαρία-Ολυμπία μαζί με τη μητέρα της έδωσε τη δική της λάμψη στο Παρίσι, που υποδέχτηκε τη λαμπερή Εβδομάδα Μόδας, καθώς παρουσιάστηκαν εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής για την περίοδο Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015. Η νεαρή συνοδευόταν από τη Μαρί Σαντάλ, αλλά και τη γιαγιά της (από την πλευρά της μητέρας της), ενώ κέρδισε κολακευτικά σχόλια ακόμα και από τους ίδιους τους διάσημους μετρ που τη συνάντησαν στα after parties. Η Μαρία-Ολυμπία απόλαυσε την παρουσία της εκεί. Ενημερώθηκε για τις νέες τάσεις της μόδας, συνάντησε πολλούς φίλους της, ενώ δέχτηκε και πρόταση για να. ανέβει μελλοντικά στην πασαρέλα.

Μάλιστα, στο σόου του Valentino κάθησε στην πρώτη σειρά με τη μητέρα της και τη διάσημη ηθοποιό Εμα Γουάτσον, γνωστή από την ταινία «Χάρι Πότερ», με την οποία συνομίλησε για αρκετή ώρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «Παραπολιτικών», η όμορφη Ελληνίδα την κάλεσε στη χώρα μας για διακοπές. Αλλωστε, η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχθηκε τη μεγάλη αγάπη της για τη μόδα και τη φωτογραφία, ενώ σε πολλές κοσμικές εμφανίσεις της φοράει δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών, κάνοντας έτσι θριαμβευτική είσοδο στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

ΣΤΟ ΚΑΠΡΙ. Την περασμένη εβδομάδα, η Μαρία-Ολυμπία με την οικογένειά της βρέθηκε στο αγαπημένο της Κάπρι, όπου και πέρασε μαγευτικές διακοπές! Οι φωτογραφίες της στα social media αναστάτωσαν τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ τα σχόλιά της αποκάλυπταν πόσο «ερωτευμένη» είναι με το ιταλικό θέρετρο! Γυναίκα πια, ποζάρει με αέρα και χάρη και δείχνει τη φινέτσα της, κάτι που έχει κληρονομήσει, αλλά και διδαχτεί από την υπέρκομψη μητέρα της.

Οι εικόνες που δημοσίευσε η ίδια, αλλά και ο μικρότερος αδερφός της, Κωνσταντίνος-Αλέξιος, δείχνουν πόσο δύσκολα αποχώρησε από το Παρίσι. Ο 15χρονος μάλιστα φωτογράφισε την αδερφή του «κατσουφιασμένη» στο αεροδρόμιο, σχολιάζοντας: «Δεν θέλει να φύγει». Λίγες ώρες μετά, η πριγκίπισσα φαίνεται πως ξέχασε εντελώς τη γαλλική πρωτεύουσα, αφού φωτογραφήθηκε ατενίζοντας τα καταγάλανα νερά στο Κάπρι! Εκεί η οικογένεια έφτασε με τον Παύλο, χωρίς τη Μαρί Σαντάλ, η οποία βρέθηκε λίγες ημέρες μετά στο νησί, καθώς είχε κάποιες υποχρεώσεις.

Τούρτα για ειδικές περιστάσεις...
Επόμενος σταθμός της οικογένειας της Μαρίας-Ολυμπίας μετά το Κάπρι (φωτ.) είναι η Ελλάδα και το Πόρτο Χέλι, όπου θα περάσει ένα μεγάλο μέρος των διακοπών της. Η νεαρή πριγκίπισσα επιθυμεί να κάνει ένα μεγάλο πάρτι στις Σπέτσες, γι' αυτό και έχει αρχίσει ήδη να «ταλαιπωρεί» τους γονείς της, ώστε να φτάσουν έγκαιρα στο νησί. Η αγάπη της για τα πάρτι είναι μεγάλη, αφού πριν από έναν μήνα περίπου κάλεσε φίλες στο σπίτι για να διασκεδάσουν με αφορμή το τέλος των εξετάσεων. Η κοριτσοπαρέα μπορεί να ήπιε μόνο. τσάι και να έφαγε πολλά γλυκά, όμως το κέφι και η ζωντάνια δεν έλειπαν. Γι' αυτό φρόντισε άλλωστε η ίδια η οικοδέσποινα, που για μια ακόμη φορά παρέβλεψε το πρωτόκολλο και ανέβηκε στο τραπέζι. Δεν χόρεψε μόνο για τις φίλες της, αλλά πόζαρε κιόλας, ώστε να «ανεβάσει» μετά τη φωτογραφία στο Instagram!

Αυτή τη φορά έχει έναν καλό λόγο για. να ξεφύγει λίγο παραπάνω. Σκοπός της να είναι μαζί της και οι κολλητές της, ώστε το γλέντι να γίνει μεγαλύτερο. Οσο για την τούρτα, πέρσι την είχε ετοιμάσει η μητέρα της, Μαρί Σαντάλ, αλλά φέτος, που θα κλείσει τα 18, θέλει να κάνει μια ξεχωριστή παραγγελία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση