GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωσε ΝτεΚολό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ είναι ο πρώτος Γάλλος, που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του στρατού και για να γίνει αυτό... οι μοσ...



Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ είναι ο πρώτος Γάλλος, που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του στρατού και για να γίνει αυτό... οι μοσχοβίτες πρόσφεραν 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως για συμβόλαιο 2 συν 1 χρόνια.

Ο ΝτεΚολό τα δύο προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Σαν Αντόνιο Σπερς και στους Τορόντο Ράπτορς, χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει.

Πριν μετακομίσει στο ΝΒΑ έκανε αισθητή την παρουσία του με τη φανέλα της Σολέ και της Βαλένθια.

Ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, είπε για τον παίκτη:

«Πήραμε έναν ποιοτικό γκαρντ, έναν πολύ καλό περιφερειακό παίκτη που μπορεί να παίξει πολλές θέσεις. Μιλήσαμε μαζί πολλές φορές και ήθελα να δω αν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να παίξει στην ΤΣΣΚΑ. Όπως του είπα πρέπει να παραμείνουμε "διψασμένοι" και να έχουμε κίνητρο και είμαι σίγουρος ότι έχει υψηλό κίνητρο. Είνια έτοιμος να χρησιμοποιήσει το δεδομένο ταλέντο του για να βοηθήσει την ομάδα μας, να πετύχει τους στόχους της».

Από τη μεριά του ο Νάντο ΝτεΚολό δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία, όπως η ΤΣΣΚΑ. Μετά τις συζητήσεις που είχα με τον κόουτς και τον πρόεδρο, ήταν φανερό ότι έπρεπε να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση