GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φουσκωτοί» νταήδες ξυλοκόπησαν άγρια αλλοδαπό σε κλαμπ των Χανίων

Άφαντοι παραμένουν οι «φουσκωτοί» νταήδες που ξυλοκόπησαν άγρια έναν αλλοδαπό σε club των Χανίων και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με ...


Άφαντοι παραμένουν οι «φουσκωτοί» νταήδες που ξυλοκόπησαν άγρια έναν αλλοδαπό σε club των Χανίων και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με βαρύτατα χτυπήματα και μαχαιριές! Η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Κανείς δεν έχει καταθέσει για το πώς ξεκίνησε το επεισόδιο που συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Πάντως, οι δράστες εργάζονταν ως πορτιέρηδες στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, ενώ το θύμα ήταν πελάτης. Τα αίτια του ξυλοδαρμού του τουρίστα δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο άτυχος αλλοδαπός έχει σπασμένα πλευρά, φέρει χτυπήματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ έχει και τραύματα που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του, που όλα δείχνουν πρωτοφανή αγριότητα εκ μέρους των «μπράβων» του μαγαζιού!
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση