GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαρινάκης ανακοίνωσε διαχειριστικό έλεγχο στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά. Ε, ρε γλέντια...

Δείπνο παρέθεσε πριν από λίγες μέρες στο restaurant του Σταδίου Καραϊσκάκη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγ...

Δείπνο παρέθεσε πριν από λίγες μέρες στο restaurant του Σταδίου Καραϊσκάκη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης σε μικρό αριθμό δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού Μόραλη.
Ο Πρόεδρος ζήτησε να ακούσει τις προτάσεις τους γιά τον Δήμο Πειραιά και στην συνέχεια μεταξύ των άλλων είπε : Θα τηρήσουμε μέχρι τέλους τις υποσχέσεις που δώσαμε προεκλογικά στους Πειραιώτες. ο Πειραιάς έχει μεγάλες ανάγκες και αυτά τα δύο μεγάλα έργα που υποσχέθηκα ότι θα φτιάξω σαν Μαρινάκης, σήμερα σας αναγγέλλω ότι θα γίνουν πέντε.
Εγγυώμαι προσωπικά, ότι βρέξει χιονίσει, οι εργαζόμενοι στον Δήμο θα παίρνουν κανονικά τον μισθό τους ακόμα και αν χρειαστεί να βάλω χρήματα στο ταμείο του Δήμου πάντα με νόμιμους τρόπους.

Για το Δημοτικό ραδιόφωνο είπε : Στο Κανάλι Ένα, θα αλλάξουν όλα καί όλοι.
Θα μπει τέλος στο δημοσιοϋπαλληλικό καθεστώς που υπάρχει. Το ραδιόφωνο σήμερα και για πολλά χρόνια απομυζά από το υστέρημα των Πειραιωτών 1.200.000 euro το χρόνο χωρίς αποτέλεσμα.
Σας υπόσχομαι ,ότι, επί Δημαρχίας μας δεν θα έχει ανάγκη τον Δήμο,γιατί θα βγάζει όλα τα έξοδά του από χορηγίες.Ο
Ο Ολυμπιακός πρώτος ,θα πάρει 4 ώρες την ημέρα και θα βρώ άλλους 4-5 εφοπλιστές, να γίνουν χορηγοί στο Ραδιόφωνο της πόλης μας,που θα είναι Πειραιωκεντρικό,αθλητικό και πολιτικό.
Τόνισε μάλιστα πως θα υπάρξει ενδελεχής διαχειριστικός έλεγχος για τα τελευταία τέσσερα χρόνια,που ακούστηκαν πολλά για τον τρόπο που η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ διαχειρίστηκε εκατοντάδες χιλιάδες euro.

1 σχόλιο

  1. Μάλλον είσαι άπειρος από στρατό κατοχής, από την δικτατορία του κοινοβουλίου. Θα φάνε τα λυσακα τους θα βρούνε ένα τρόπο νασε βάλλουν στο χέρι. Είναι στο στόχαστρο οι εφοπλιστές του ερυθρού φασισμού, να αρπάξουν να καταστρεψουν.Προσοχή μην εμπιστεύεστε τους ΝΔ συμμορίτες, αυτοί έχουν τον φασισμό τον πελατειακό. Κλέφτες απατεώνες λωποδύτες. Καλή μάχη με τους φασίστες δεξιούς και κουμουνια. Διπλο μετωπο.Στομάχι να έχεις γερό. Θα συναλλάσσεται με την κορυφή τής διαφθοράς παγκοσμίως.Κατά τον ΟΗΕ. Όπου ο μισός πληθυσμός Ζει συντηρείται από τον άλλο μισό, πουλώντας τούς ψήφου στους ποιο πάνω φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση