GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγαίνει εκτός απροόπτου από την Εντατική ο Καρατζαφέρης

Βγαίνει ως το μεσημέρι παίρνει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Γιώργος Καρατζαφέρης μετά την περιπέτεια που είχε με την υγε...



Βγαίνει ως το μεσημέρι παίρνει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Γιώργος Καρατζαφέρης μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του το Σαββατοκύριακο...
Ο κ. Καρατζαφερης παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Ο εκ των ιατρών του καρδιολόγος κ. Παπαμιχαήλ δήλωσε πως υποβλήθηκε μετά από την εισαγωγή του σε στεφανιογραφία η οποία έδειξε στένωση ενός αγγείου κι ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαία η αγγειοπλαστική επέμβαση με μεταλλικό νάρθηκα (στεντ)

Η επέμβαση ήταν επιτυχή και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ νοσηλεύεται πλέον σε πολύ καλή κατάσταση στη ΜΕΘ, όπως είθισται, για προληπτικούς λόγους.
Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωσε το κόμμα: «Χθες Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία και μετέβη στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε και σε στεφανιογραφία, όπου διαπιστώθηκε στένωση αγγείου. Κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί άμεσα σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι) η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ήδη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως, η δε πορεία της υγείας του δεν εμπνέει καμιά απολύτως ανησυχία.»
Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ σήμερα θα ταξίδευε στην Κύπρο για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις των 40 χρόνων από την εισβολή του Αττίλα.

5 σχόλια

  1. Το ΛΑΟΣ δηλαδή ο Γ.Καρατζαφέρης , που μαζί με το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου με την ΜΑΦΙΑ ΜΑΖΙ έφεραν το ΔΝΤ και την ΜΕΡΚΕΛ στην ΕΛΛΑΔΑ . Με την δικαιολογία ο Καρατζαφέρης ότι δήθεν ψηφίζοντας τα πρώτα άρθρα του μνημονίου θα έσωζε την Ελλάδα ..………….
    Στην ουσία όμως μας ΠΡΟΔΩΣΕ , διότι στη συνέχεια όπως αποδείχτηκε όλα τα στοιχεία για να πάμε στο ΔΝΤ ήταν ΠΛΑΣΤΑ .
    Αυτή ήταν η δουλειά του στην πολιτική να αρπάξει την εμπιστοσύνη του ΕΛΛΗΝΑ πατριώτη και μετά να την πουλήσει στους διεθνείς τοκογλύφους ΔΝΤ , ΜΕΡΚΕΛ, ,κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί, καλά δεν είναι εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ‘‘Ο ρόλος του Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ήταν να φύγει από την Νέα Δημοκρατία και να ίδρυση πατριωτικό κόμμα και στη συνεχεία την κατάλληλη στιγμή να πουλήσει τους ψηφοφόρους του στο ΠΑΣΟΚ .’’
    Το ΛΑΟΣ δηλαδή ο Γ.Καρατζαφέρης , που μαζί με το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου με την ΜΑΦΙΑ ΜΑΖΙ έφεραν το ΔΝΤ και την ΜΕΡΚΕΛ στην ΕΛΛΑΔΑ . Με την δικαιολογία ο Καρατζαφέρης ότι δήθεν ψηφίζοντας τα πρώτα άρθρα του μνημονίου θα έσωζε την Ελλάδα ..………….
    Στην ουσία όμως μας ΠΡΟΔΩΣΕ , διότι στη συνέχεια όπως αποδείχτηκε όλα τα στοιχεία για να πάμε στο ΔΝΤ ήταν ΠΛΑΣΤΑ .
    Αυτή ήταν η δουλειά του στην πολιτική να αρπάξει την εμπιστοσύνη του ΕΛΛΗΝΑ πατριώτη και μετά να την πουλήσει στους διεθνείς τοκογλύφους ΔΝΤ , ΜΕΡΚΕΛ, ,κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΡΟΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΑΤΑ....ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΜΑΣΩΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση