GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Νάξο για διακοπές ο Τσίπρας

Τέλος από σήμερα Τρίτη οι ολιγοήμερες διακοπές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Naxos News. Ο Αλέξης ...

Τέλος από σήμερα Τρίτη οι ολιγοήμερες διακοπές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Naxos News. Ο Αλέξης Τσίπρας και φέτος έκανε κάποιες τριήμερες "αποδράσεις" από το κλεινόν άστυ και το βαρύ πρόγραμμά του, στον παραλιακό οικισμό της Νάξου τη Μουτσούνα, που διοικητικά ανήκει στο χωριό του Μανώλη Γλέζου, την Απείρανθο. Εκεί, όπως και πέρυσι έκανε δεκαπενθήμερες διακοπές η οικογένειά του προσκεκλημένοι από φίλους. ενώ ο κ. Τσίπρας στο διάστημα αυτό μπόρεσε να βρεθεί στην πανέμορφη αυτή παραλία της Νάξου δυο τρεις φορές και για δυο τρεις ημέρες κάθε φορά.
Μάλιστα κατά την τελευταία επίσκεψή του στο νησί έφτασε με το πλοίο της γραμμής.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Naxos News, ο κ. Τσίπρας και η οικογένειά του αναχωρούν την Τρίτη από τη Νάξο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη Νάξο, με σκοπό να συναντήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του στη Μουτσούνα, έφτασε και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ από το Ηράκλειο Κρήτης με το φουσκωτό του.
Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες ημέρες είχε την ευκαιρία να έχει συνάντηση στη Μουτσούνα και ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπως ο ίδιος ανέφερε σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς όμως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συζήτησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση