GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγέλλει τη Forthnet για ασυνέπεια και αδιαφορία...

Από τις 12/6/2014 έχω κάνει αίτηση μεταφοράς της γραμμής μου στην Νεαπόλεως 21 Τ.Κ 71307 στο Ηρακλειο Κρήτης. H ημερομηνία διακοπή...


Από τις 12/6/2014 έχω κάνει αίτηση μεταφοράς της γραμμής μου στην Νεαπόλεως 21 Τ.Κ 71307 στο Ηρακλειο Κρήτης. H ημερομηνία διακοπής ήταν 22/6/2014.
Από τότε μέχρι και σήμερα δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα στην διαδικασία μεταφοράς με μόνιμο υπαίτιο τον ΟΤΕ και ποτέ την forthnet!
Είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να παρέχoυν την υπηρεσία σε 20 ημέρες.
Ακόμα και σήμερα δεν ξέρουν πότε και αν θα έχω την υπηρεσία(που συνεχίζεται να χρεώνεται κανονικά μέχρι και σήμερα) με την δικαιολογία ότι ο ΟΤΕ δεν βρίσκει το αστικό κέντρο η διεύθυνση είναι λάθος (ενώ ο ΟΤΕ έχει έρθει 2 φορές.) έδωσα λογαριασμό ΔΕΗ της νέας οικίας,γειτονικό τηλέφωνο και παρ'όλα αυτά δεν βρίσκω άκρη.
Μετά από τόσο καιρό ακόμα δεν ξέρουν να μου πουν πότε και αν θα έχω την υπηρεσία και επίσης αρνούνται να μου δώσουν την βεβαίωση ότι δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν στα χρονικά πλαίσια που ορίζει ο νόμος και με υπαιτιότητα δική τους ακυρώνεται το συμβόλαιο(δεν φταίνε αυτοί όπως χαρακτηριστικά μου είπαν)και με απειλούν με penalty αποχώρησης.
Όταν είναι να πας σε αυτούς από άλλη εταιρεία κάνουν τούμπες. Όταν έχεις προβλήματα κάνουν τους Κινέζους.
Ντροπή και μόνο ντροπή μακριά από αυτούς....
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση