GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

George Clooney εναντίον Daily Mail

Ο George Clooney επιτέθηκε στη Daily Mail, ισχυριζόμενος ότι η εφημερίδα υποκινεί ρατσιστική βία με τη δημοσίευση άρθρου για τη...



Ο George Clooney επιτέθηκε στη Daily Mail, ισχυριζόμενος ότι η εφημερίδα υποκινεί ρατσιστική βία με τη δημοσίευση άρθρου για τη μητέρα της αρραβωνιαστικιάς του Amal Alamuddin που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι είναι αντίθετη στον επικείμενο γάμο τους.

Ο ηθοποιός έγραψε σε στήλη της USA Today και εξήγησε ότι δέχεται μέρος της εισβολής των media ως επακόλουθο της διασημότητας που τον ακολουθεί αλλά δε μπορεί να δεχτεί άρθρα που θέτουν άλλους σε κίνδυνο.

“Η Daily Mail δημοσίευσε ένα εντελώς κατασκευασμένο σενάριο περί αντίθεσης της μητέρας της αρραβωνιαστικιάς μου στο γάμο μας για θρησκευτικούς λόγους” έγραψε ο Clooney “Αναφέρει ότι η μητέρα της Amal λέει στη μισή Βυρηττό ότι είναι αντίθετη στο γάμο και ότι κάνουν πλάκα για τις παραδόσεις της θρησκείας Druze που καταλήγουν με το θάνατο της νύφης. Επαναλαμβάνω: το θάνατο της νύφης. Κανένα μέρος της ιστορίας δε είναι τεκμηριωμένο συμπεριλαμβανομένης και της υπόθεσης ότι η Baria Alamuddin (διεθνής συντάκτης της εφημερίδας Al-Hayat)”

“Η μητέρα της Amal δεν είναι Druze. Δεν έχει βρεθεί στη Βυρηττό από τότε που γίναμε ζευγάρι με την κόρη της και δεν είναι κατά κανένα τρόπο αντίθετη με το γάμο μας – αλλά τίποτα απ’ αυτά δεν είναι το θέμα. Είμαι φυσικά συνηθισμένος στη εφεύρεση ιστοριών από τη Daily Mail – το κάνουν πολύ συχνά – και δε με νοιάζει. Αν κατασκευάζουν ιστορίες περί εγκυμοσύνης της Amal, ή για το ότι ο γάμος θα γίνει στο Downton Abbey, ή οποιαδήποτε ιδιωτικής φύσης ιστορία, δε με νοιάζει. Αλλά αυτό το ψέμα περικλείει σημαντικότερα θέματα”

“Η ανευθυνότητα που δείχνουν εγείροντας θρησκευτικές αντιπαραθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν, είναι το λιγότερο απρόσεκτες και επικίνδυνες. Έχουμε συγγενείς σε όλο τον κόσμο και η ιδέα ότι κάποιος θα υποδαυλίσει αναταραχές μόνο και μόνο για να πουλήσει φύλλα είναι εγκληματικό”

“Είμαι γιος δημοσιογράφου. Δέχομαι ότι η ελευθερία του λόγου μπορεί να είναι ενόχληση για την προσωπική μου ζωή αλλά αυτή η ιστορία έχει συμπεριληφθεί και σε άλλα μέσα ενημέρωσης όπως οι Boston.com, New York Daily News, Gulf News, Emirates 24/7 κ.α., με την παράθεση της Daily Mail ως πηγή”

“Η Daily Mail, περισσότερο από κάθε άλλο οργανισμό που θέλει να αποκαλείται Τύπος, έχει αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι τα πραγματικά γεγονότα δεν τους καλύπτουν στη συγγραφή των άρθρων τους. Και όταν θέτουν την οικογένεια και τους φίλους μου σε κίνδυνο, έχουν ξεπεράσει τα όρια. Θα πρέπει να είναι πολύ περήφανοι” ολοκληρώνει το άρθρο του ο Clooney.

Αντίδραση από την πλευρά της Daily Mail δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί.

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση