GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για 17χρονο που υπέστη ηλεκτροπληξία σε πισίνα beach bar

Στο νοσοκομείο με ηλεκτροπληξία 17χρονος νεαρός ανήμερα των γενεθλίων του – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεα...

Στο νοσοκομείο με ηλεκτροπληξία 17χρονος νεαρός ανήμερα των γενεθλίων του – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός – γιος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου – χτυπήθηκε από ρεύμα ενώ βοηθούσε τον πατέρα του να αποσυνδέσουν τις στερεοφωνικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στο μπαρ της πισίνας του ξενοδοχείου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το παιδί κεραυνοβολήθηκε ενώ ακούστηκαν οι φωνες του πατέρα του που καλούσε σε βοήθεια.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός υπέστη ανακοπή πριν φτάσει το ασθενοφόρο ωστόσο επανήλθε χάρη στην βοήθεια γιατρών που διέμεναν στο ξενοδοχείο και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ατύχημα σημειώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του νεαρού.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.
Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται από την αστυνομία ενώ τεχνικό κλιμάκιο αναμένεται να εξετάσει τις εγκαταστάσεις προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση