GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4 αιτίες για τον πόνο της πλάτης σας!

Τον τελευταίο καιρό σάς πονά η μέση, αλλά δεν ξέρετε γιατί; Σύμφωνα με τον Jay Khanna, ορθοπεδικό χειρουργό σπονδυλικής στήλης ...



Τον τελευταίο καιρό σάς πονά η μέση, αλλά δεν ξέρετε γιατί; Σύμφωνα με τον Jay Khanna, ορθοπεδικό χειρουργό σπονδυλικής στήλης στην Ιατρική Σχολή του Johns Hopkins, υπάρχουν 4 πιθανές αιτίες που νιώθετε τελευταία περισσότερο κουρασμένοι και πονάτε στην πλάτη.
Αυτές είναι:
Καθιστική ζωή To να είστε όλη τη μέρα στο γραφείο, δουλεύοντας στον υπολογιστή, κάνει κακό στην πλάτη σας. Το σώμα ασκεί υπερβολοκή πίεση στην πλάτη, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδρά με πόνο.

Βαριά τσάντα Είναι συνηθισμένο πρόβλημα για όσους κουβαλούν το laptop τους. Προτείνεται να χρησιμοποιείτε τσάντα με μακρύ λουρί, ώστε να τη φοράτε είτε χιαστί, είτε στον ένα ώμο, κάνοντας όμως αλλαγές, για να μην επιβαρύνεται μόνο η μια μεριά.

Κάπνισμα Σύμφωνα με φινλανδική έρευνα, οι καπνιστές έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να παρουσιάσουν πόνο στην πλάτη τους, αφού θεωρείται πως με το κάπνισμα μειώνεται η αιμάτωση της σπονδυλικής στήλης.

Λάθος νούμερο παπούτσια Ένα στενό ή ένα ψηλό παπούτσι μπορεί να κουράσει πόδια και πλάτη. Οι ειδικοί προτείνουν ένα τακούνι των 4-5 εκατοστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση