GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λασίθι: Αφέθηκε ελεύθερος για απόπειρα βιασμού και συνελήφθη για απλήρωτες κλήσεις

Η δικαιολογία που προέβαλε στην ανακρίτρια ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, γλίτωσε από τη φυλάκιση τον 37χρονο που επιχείρησε ...


Η δικαιολογία που προέβαλε στην ανακρίτρια ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, γλίτωσε από τη φυλάκιση τον 37χρονο που επιχείρησε να βιάσει μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λατσίδα Λασιθίου. Ωστόσο, δεν την απέφυγε για… ανεξόφλητες οφειλές!
Εισαγγελέας και ανακρίτρια άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον κατηγορούμενο μετά την απολογία του, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τι έκανε όταν μπήκε από το παράθυρο στο σπίτι της 80χρονης γυναίκας.
Φαίνεται, μάλιστα, πως ήταν αρκετά πειστικός, αφού έδειξε τους… μώλωπες που του προκάλεσε η ηλικιωμένη χτυπώντας τον με ένα… σκουπόξυλο και τρέποντάς τον σε φυγή!
Μόλις, όμως, βγήκε από το δικαστικό μέγαρο, ο 37χρονος συνελήφθη ξανά, αφού διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του το οποίο είχε εκδοθεί επειδή δεν είχε πληρώσει τα πρόστιμα από… παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.! Έτσι, οδηγήθηκε στις φυλακές Αλικαρνασσού μη μπορώντας να πιστέψει ότι γλίτωσε την τιμωρία για τη σοβαρότερη παράβαση και την έπαθε για μια πολύ πιο ασήμαντη!

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση